Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:80251466 @Client:42445843 thank you for your message. All of this accounts are blocked. And thank you for your suggestion with the "report scam" button.
Dzień dobry,
otrzymałem kolejną prośbę o adres email:
Uprzejmie proszę o zablokowanie tego konta.
Pozdrawiam!
@AGAWA1980 , zablokowaliśmy to konto. Dzięki za sygnał. 🙂
prawdopodobnie kolejny oszust
konsola ps4 pro 1 tb (ciekly metal)
@jeden1976 Dzięki za sygnał, konto jest już zablokowane
Pan Ander Jyrko pojawia się na allegrolokalnie — zakup produktu z płatnością przy odbiorze i zero kontaktu. Proszę o zablokowanie konta @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Indu-bet Cześć! Konto zostało już zablokowane.
Dzien dobry,
Zakup przez użytkownika 105441914
Andre Jrco 666 766 644 jamehill764@outlook.com
BRAK KONTAKTU Z KUPUJACYM PRZEDMIOT NIE SPRZEDANY PROSZE O NIE NALICZANIE PROWIZJI
@kris_edi Cześć. 🙂 To konto zostało już zablokowane. Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Skontaktuj się z nami proszę mejlowo (przez ten formularz) w sprawie opłaty transakcyjnej.
Proszę zająć się kontem Client:105441914
Facet kupił u mnie 24-05-2022 godz. 00:16 przez kup teraz Aparat Fotograficzny i chce zapłacić przy odbiorze ale zero kontaktu do niego. Tel nie odpowiada ,na czacie nie odpowiada . Proszę o zwrot kosztu prowizji 129,85 zł za niedoszłą transakcję.
@kozlowski_tomasz Cześć. 🙂 To konto jest już zablokowane. W sprawie opłaty transakcyjnej napisz do nas przez ten formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
Dzięki za pomoc i odpowiedz.
Pozdrawiam 🙂
Klient o nr.105455137 oczekuje podania adresu mailowego który rzekomo jest mu potrzebny do zakupu.
Prosze o zablokowanie tej osoby
@ketek_2009 Dziękuję za zgłoszenie! Zablokujemy to konto
Dzień dobry, przepraszam jeśli w złym miejscu
Client:105457530
Dobry wieczór. Czy rzeczywisty stan odpowiada zdjęciu i opisowi? Chciałbym złożyć zamówienie za pośrednictwem kuriera Allegro. Podaj mi swój adres e-mail. Pozdrawiam
@Client:41539398 tak to dobre miejsce, dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Uwaga na wiadomości z adresu: johnlaine99@gmail.com
Ktoś chce uzyskać dostęp do Twoich danych,
gdzie to można zgłosić ?
@MarketMania To musisz zgłosić, należy wywołać: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_