Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
To teraz nic nie otwieraj, jakby coś przyszło zwrotnego, możesz stracić kasę.
@Willma997 samo podanie e-maila nie jest problemem, ale uważaj proszę na podejrzane wiadomości jakie możesz otrzymać i nie klikaj w żadne linki przesłane e-mailem.
Czy możesz podać login osoby, która poprosiła o jego podanie?
Witam, dziś otrzymałam takie oto maile:
Client:105708512 Witam, przepraszam jestem już na ostatnim etapie płatności , proszę napisać cię adres mail w celu potwierdzenia transakcji na allegro , dokonuję zakupu z dostawą
Client:105721375 Dzień dobry, proszę o podanie adres mail w celu dokonania płatności.
Witam otrzymałem wiadomość od Client:105724446 o treści:
"Witam, kliknąłem kup teraz i wreszcie,, płatności poproszono mnie o podanie adresu e-mail sprzedawca, Proszę dać mi swój e-mail, dziękuję za zrozumienie"
Prosiłbym o zablokowanie tego konta, pozdrawiam!
Przed paroma minutami dostałem wiadomość od
Witam, składa'm już zamówie'nie przez Allegro, ale allegro prosi o podanie poczte(e-maila) sprzedawcy w celu realizacji zamówienia Proszę podac mi adres e-mail Pozdrawiam
@mcs76 Dziękuję pięknie za zgłoszenie - konto zostało zabezpieczone do wyjaśnienia.
@swierczkowski tak to znowu oszustwo jak te wcześniejsze 😄
@swierczkowski Nie podawaj swojego adresu mejlowego, kupujący na Allegro Lokalnie nie potrzebują go, aby sfinalizować zamówienie.
Na zgłoszonym przez Ciebie koncie doszło do włamania, już je zabezpieczyliśmy. Dziękuję za zgłoszenie.
Please also block these scammers (and please add a "Report user" button"):
105731192
105730871
105730879
I also suggest Allegro puts some honeypot ads visible only through the API: it's an easy implementation and you'll get scammers in a matter of minutes without the need to go through these unnecessarily long forum threads.
@Client:42445843 thank you for letting us know. All three accounts are blocked right now.
Also thank you for suggestions I will pass them to the security team.
19:12
Proszę o szybkie usunięcie naszej rozmowy/zablokowanie póki nie odczytał mojej wiadomosci
A co tam złego napisałeś? podanie maila to nie tragedia,. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:43584115 Dziękuję za zgłoszenie, na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy.
Client:105709656
moikaw14
Client:105707977
To oszuści
Nawilżanie do mojego wcześniejszego postu.
Nawiązanie.
Po co następny, pisz w tym samym.🤣