Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Witam,
również dostałam podobną wiadomość z prośbą o podanie maila od użytkownika
@Tooshosh dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@pawek_p, zablokowaliśmy to konto. 🙂
.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:82387682 Dziękuję za zgłoszenie, już działamy w tej sprawie.
Oszustwo.
@Gladzio3 oszustwo, nie podawaj, a jak podąłeś nie klikaj nie loguj się bo wyczyszczą Ci konto bankowe, jest to wyłudzenie danych do banku, a jeśli się logowałeś z tego maila to zmień dane do konta lub blokuj w banku 🙂
@Gladzio3 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila, aby sfinalizować zakup. Zablokowaliśmy to konto.
@miki3013 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam wszystkich , czy muszę podawac adres Email kupującemu w celu sfinalizowania płatności z jego strony ? Client o nr : 105739300 wyslal mi taka wiadomość. Z góry dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich
To oszust. Kupujący nie potrzebuje twojego adresu e-mail żeby coś od ciebie kupic. Nie podawaj
@Ex_aequo_ dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dziękuję slicznie za odpowiedz i pomoc , w razie czego gdyby był potrzebny screen mogę wysłać . Bardzo fajny pomysł z tą społecznością allegro 🙂 napewno mniej osób zostanie oszukanych. Pozdrawiam serdecznie
@Ex_aequo_ bardzo dziekuję za miłą wiadomość i cieszę się, że mogłam pomóc 🙂 Ja również uważam, że nasze forum to przyjazne i potrzebne miejsce. Konto jest już zablokowane, więc nie musisz przesyłać dodatkowych screenów, ale dziękuję za propozycję. Miłego dnia! 🌞
Prosze o blokade
kolejny oszust