Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@margi_899 Dziękuję bardzo, zabezpieczymy to konto.
kolejni dwaj oszuści
@ziewal, dzięki za zgłoszenie. Na pierwsze konto ktoś się włamał (zabezpieczyliśmy je). Drugi użytkownik jest już zablokowany.
następny oszust
Prawdopodobnie oszust:
@musashi2007 @ziewal Dziękuję za zgłoszenia, zablokujemy oba konta.
Dobry wieczór.
Podobna próba wyłudzenia.
@Przemek-44 Dobry wieczór Przemku 🙂 Bardzo dziękuję za zgłoszenie! Dobrze, że jesteś czujny. Konto zostanie zabezpieczone 🙂
Cześć, u mnie od wczoraj 3 takie wiadomości o e-mail. Czy jest jakaś inna opcja żeby to zgłaszać niż pisanie na forum? Może jakiś guzik moderacji w chacie??
@jimifickenshop Wszystkie te konta są już zablokowane. 🙂 Dzięki za sygnał.
Jeśli chodzi o zgłaszanie tych kont - nie musisz tego robić. W momencie, kiedy otrzymasz taką wiadomość, po prostu ją zignoruj. Na Allegro Lokalnie działa specjalny algorytm, który jest napisany w ten sposób, aby wyłapywać tego rodzaju treści. Kiedy program znajdzie prośbę o adres mejlowy, konto jest po paru minutach blokowane. 🙂
Dostałam maila z allegro lokalnie z prośbą o meila i potem meila z potwierdzeniem płatności z linkiem:
Bez kropek
https://.....product-pay.877798.xyz/s/G0kRzQgQ
@wiola2711 Czy znasz login nadawcy?
@wiola2711 Dziękuję. Zablokowaliśmy to konto.
Kolejny pacjent do leczenia. Fajnie byłoby mieć możliwość zgłaszania takich oszustw bezpośrednio z rozmowy, zamiast szukać tutaj na forum. Tylko cudem tutaj trafiłem.
@ati032 Dziękuję. To konto jest już zablokowane.
I u mnie 2 razy przyszło dziś .
@redlupota To konto również zablokowaliśmy. Dziękuję za zgłoszenie.
Client:106814827 też prosi o adres e-mail.
@REDBULL83 Bardzo dziękuję za zgłoszenie, zablokowany