Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Wika-W15 Obrazek jest dla nas niewidoczny, ale jak prośba o maila to z pewnością oszustwo.
Jeśli kupujący prosi podanie maila jest to oszust. Niczego nie podawaj i w nic nie klikaj.
@Wika-W15 Cześć. 🙂 Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zabezpieczone.
Żaden kupujący na Allegro Lokalnie nie potrzebuje Twojego mejla. Prawdopodobnie na Twoją skrzynkę przyjdzie teraz wiadomość wyglądająca jak mejl od Allegro. Zachowaj ostrożność. Nie klikaj proszę w żadne podejrzane linki, nie loguj się do swojego konta bankowego z nieznanego źródła. W razie pytań daj znać. 🙂
Witam, dokładnie przyszedł mail z potwierdzeniem niby zakupu ale w porę się zorientowałam i nie podawałam żadnych danych swego konta, dziękuję za pomoc pozdrawiam.
Dzień Dobry, ponownie - podsyłam jeszcze kilku Klientów, którzy prosili o podanie e-mail na Allegro Lokalnie.
Wszystkim grzecznie odmówiłam, ale może żeby uchronić innych, sprawdzicie Państwo również te konta.
Dziękuję i życzę miłego dnia.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@monikapepke Dziękuję za sygnał 🙂 Wszystkie te konta są już zabezpieczone. 🙂
Witam
właśnie dostałem maila z prośbą o podanie adresu mail :
elaels
@s_efar Dziękuję za zgłoszenie, sprawdzimy to konto 🙂
Również dostałem prośbę o podanie e-mail.
Client:107023947
"Dzień dobry, czy nadal aktualne? Jeśli tak proszę o podanie maila do "kup teraz" Potrzebuję dostawy do Zgierza, pozdrawiam Aniela
"
@b1ostrowska Cześć. 🙂 To konto jest już zablokowane. Wielkie dzięki za zgłoszenie
@rafikowicz Bardzo dziękuję za zgłoszenie. Zweryfikujemy sytuację na tych kontach i zabezpieczymy je. 🙂
@Client:104214050 Kupujący na Allegro Lokalnie nie potrzebuje Twojego mejla, aby dokonać zakupu. Podaj proszę login konta, z którego wysłano do Ciebie taką prośbę - zablokujemy je.
Client:107214357
@Client:104214050 Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zablokowane. 🙂
jeszcze tego gościa sprawdźcie.