Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Kowal_0077, dzięki za zgłoszenie. Zajęliśmy się tymi kontami. 🙂
debesciak71 - proszę zablokować konto na allegro lokalnie, dostałem spam, żeby podać adres e-mail niby niezbędny do zakupu.
@onikage7, na to konto ktoś się włamał. Już je zabezpieczyliśmy. 🙂
Witam, skontaktowała się ze mną osoba rzekomo chcąca kupić wystawiony przeze mnie przedmiot ale prosi o podanie adresu e-mail. Czy jest to próba oszustwa?
Tak to próba oszustwa. Niczego nie podawaj w nic nie klikaj bo możesz stracić pieniądze
@dradzimski Cześć 🙂 Jest to próba wyłudzenia danych - nie podawaj proszę swojego mejla. Konto zostało już zabezpieczone.
Ah, wiec to jednak proby wyludzenia danych, eh.
A dziwilem sie, ze takie rzeczy mnie nie spotykaja. Ale trafilo w koncu na mnie:
Client:43674387
"Witam, czy mogę prosić o adres e-mail, gdyż jest on wymagany przy dostawie i zakupie?"
@Sv_viruS Hej 🙂 Na tym koncie niestety doszło do włamania, już je zabezpieczyliśmy. Dzięki za sygnał!
Przed chwilą i ja padłem ofiarą takiego maila.
Prosiłbym o pomoc.
@lordjahu Dziękuję bardzo za zrzuty, zabezpieczymy to konto!
a co jeśli podałam adres email? nie wiedzaiłam wcześniej, że tak to dzaiał, dostałam wiadomość od kolbatm identyczną jak wyżej 😞
Witam, do mnie skontaktowała się osoba podająca identyczne dane:
@loginick Dziękuję za sygnał. Nie podawaj proszę swojego mejla - to próba wyłudzenia danych. Konto zostało zabezpieczone
Czyli ewidentnie oszust.
@dradzimski na to konto ktoś się włamał. Już je zabezpieczyliśmy.
Nie jestem pewien czy to nie jest jakieś oszustwo próbowałem kupić z innego urządzenia i konta i normalnie mogłem a oni się pytają o maila
@Client:40962606 jeśli pytają o maila to dla własnego bezpieczeństwa moe odpowiadaj , do niczego nie jest klientowi potrzebmy .
@Client:40962606 Dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczymy te konta - doszło na nich do włamania. Jest to próba wyłudzenia danych - nie podawaj proszę swojego mejla.
Dostałam to samo.