Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dostałam to samo.
@antenkaK Cześć, poproszę o login konta, z które wysłano do Ciebie tę wiadomość - zabezpieczymy je
niestety też padłem ofiarą takiego maila
@Arial1070 Dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczymy to konto
Witam. Podobna sytuacja u mnie się dzieje. pozdrawiam @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:76937908 Wielkie dzięki za zgłoszenie i zrzuty ekranu, zabezpieczymy te konta.
Dostałem wiadomość o adres email i pospiesznie go podałem. Co teraz?
@MRadzix Dziękuję bardzo za zgłoszenie, konto zostało zabezpieczone
Czy po zabezpieczeniu konta ta osoba ma dostęp do wiadomości? Niestety podałem swój adres email i nie wiem co oszuści mogą z nim zrobić.
@MRadzix Teraz musisz zachować ostrożność. Jeśli wyłudzacz zdążył odczytać wiadomość, to prawdopodobnie na Twoją skrzynkę trafi mejl łudząco przypominający wiadomość od Allegro. Najważniejsze to pamiętać, aby nie klikać w żadne linki i nie logować się z nich do swojego banku.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
dostałam taką wiadomość .Link do swojego ogłoszenia wysłałam przez pocztę gmail nie powiązaną z Allegrolokalnie.Czy była to próba wyłudzenia ?
@gosiek-2 Cześć, dziękuję za zgłoszenie. 🙂 To konto zostało już zabezpieczone. Jest to próba wyłudzenia, nie podawaj proszę swojego mejla. Żaden kupujący na Lokalnie go nie potrzebuje.
U mnie też dzisiaj pojawiła się wiadomość z prośbą o podanie maila
Witam ,ja też dostałam dzisiaj wiadomosc z prośbą o podanie maila.
@Gabi-2000 Dziękuję za zgłoszenie, to próba oszustwa. Bardzo proszę, żebyś nie podawała swojego mejla. Konto zostanie zablokowane. 🙂
Tak myślałam, bo wydało mi się to podejrzane. Oczywiście nic nie podawałam.
Obrazka nie widać, ale jak jakieś potwierdzenie zapłaty to oszustwo.
@gosiek-2 Nie, nie powinno to tak wyglądać. Jest to próba wyłudzenia danych, czyli Twojego adresu mejlowego. Nie podawaj go proszę, bo możesz paść ofiarą oszustwa. Konto, z którego wysłano do Ciebie tę wiadomość, zostanie zabezpieczone. Dzięki za czujność! 🙂