Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@blobusia Dziękuję, zajęliśmy się już wszystkimi kontami, które wskazałaś.
I super 🙂 😁 To nie przeszkadzam i miłego dnia życzę 🙂
@blobusia Dziękuję, my również życzymy dobrego dnia i polecamy się na przyszłość 😉
Dwa konta wysłały prośbę o email:
Zgłaszam kolejne konto wołające o email: ewelinaa_k
Ps. Może by dodać jakiś guzik w oknie wiadomości żeby raportować takie podejrzane treści z automatu?
@Helmutron, na to konto ktoś się włamał. Już je zabezpieczyliśmy. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Drodzy moderatorzy, wiele osób zgłasza problem próby wyłudzeń i pyta o bardziej systemowe rozwiązanie w kwestii zgłoszeń tego typu praktyk. Może jednak warto byłoby "przycisnąć" informatyków, szefów czy inne osoby w firmie szczególnie wrażliwe na dobro klientów i dać klientom konkretne techniczne rozwiązanie. Jak na razie od miesięcy ręcznie blokujecie konta (wielkie dzięki, bo to praca zapewne mocno frustrująca), a ilość stron i zgłoszeń jest dla zgłaszającego klienta deprymująca. Wątkowanie zgłoszeń - jeśli komuś odpowiadacie i rozwiązujecie jego problem to przecież inne osoby nie będą się "przebijały" przez prawie 300 stron wątku, żeby tę odpowiedź znaleźć, co skutkuje tym, że piszą kolejny post i wątek puchnie. Da się to uprościć ?
@NoNaPeWnO, jedno z kont zablokowaliśmy, na drugie ktoś się włamał. Dzięki za zgłoszenie!
Client:77297228,
próba wyłudzenia maila starym zrzutem ekranu
Zgłaszam kolejne konta (niektóre próby wyłudzenia maila są sprzed kilku-kilkunastu dni, ale nie reagowałem, dopóki nie trafiłem na to forum):
- dimitri5
- Mari-age
- longermarcin89
Proszę o interwencję.
@zaggio, zabezpieczyliśmy te konta. Dzięki za zgłoszenie. 🙂
@jsjdk, tu ktoś się włamał. Dzięki za zgłoszenie.
Witam, u mnie było to samo, użytkownik Bella_033 (Izabela Borkowska).
@Lukaszot, tu ktoś się włamał. Dzięki za zgłoszenie.
Dzień dobry, czy mogę prosić o zablokowanie konta pjpfilip? Próba wyłudzenia informacji i oszustwa, od niedawna jestem użytkownikiem Allegro Lokalnie i dopiero podejrzany e-mail wzbudził moje obawy.
@ladyapple21, dzięki za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto. 🙂
Client:100989950 próbuje wyłudzić dane 😞
trzeba go zablokować...
@Joan202 Dziękuję, konto zostało zablokowane