Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@cBr21 Zabezpieczyliśmy to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Costradeus - oszust, próbował wyłudzić email ode mnie
@Lukasz_kwiat To konto jest już zabezpieczone. Dziękuję za sygnał.
Client:41712731 kolejny mistrz
@mateusz87NS dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Zainteresowana osoba napisala do mnie że potrzebuje mojego maila by kupić produkt, czy to oszustwo? Czy są jakieś negatywne następstwa gdy tego maila podałem?
@viktor2224 nie podawaj , to oszust @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jeśli już podałeś nie otwieraj żadnych linków w wiadomości zwrotnej jaką zapewne otrzymasz ... pilnuj się bo możesz stracić kasę
okej dzięki za informację
@viktor2224 Czy znasz login tej osoby?
majkel202220
@viktor2224 Dziękuję. Zabezpieczyliśmy to konto.
Na Allegro Lokalnie otrzymałem wiadomość od użytkownika o nicku basienka110987, z prośbą o podanie numeru telefonu aby zakończyć transakcję. Proszę o zablokowanie również tego konta 🙂
@bartekww96 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam 😁 Próbuję złożyć zamówienie poprzez przycisk "Kup teraz", ale jestem proszony o podanie numeru telefonu sprzedawcy. Byłbym wdzięczny, gdybyś mógł napisać go tutaj
wiadomośc od
@beaataa_k nie podawaj , to oszust @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@beaataa_k nie podawaj proszę, żadnych danych, kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila, aby dokonać zakupu, już zabezpieczyliśmy to konto.
Czy znacie ta osobe prosil o e-mail
@kusionmyszka Nie podawaj. To próba wyłudzenia Twoich danych.
@kusionmyszka nie podawaj proszę żadnych danych. Na tym koncie doszło do włamania, juz je zabezpieczylismy. Dziękuję za Twoje zgłoszenie!