Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
JA MIAŁEM TAKIEGO SPRYCIARZA...
@olgierdjedlina69 Dzięki za zgłoszenie, konto zostanie zabezpieczone. 🙂
A tu jeszcze taki :
@olgierdjedlina69 Dzięki, to konto również zabezpieczymy 🙂
@olgierdjedlina69 Zweryfikowaliśmy sytuację na obu kontach i nie doszło na nich do włamania. To rzeczywiście właściciele kont pytają o numer telefonu. Oczywiście nie musisz go podawać. 🙂
ja wlasnie cos takiego dostałem
Mnie jeżeli pytają o emaila to podaję cert@cert.pl, jeżeli o telefon to podaję 799-448-084 (to numer CERT Polska gdzie można przesyłać podejrzane wiadomości, a więc oszust bezpośrednio przesyła zgłoszenie).
Nóż Kukri z Nepalu ,broń żołnierzy Gurkha
@dracul5 Samo podanie e-maila niczym nie grozi > nie klikaj tylko w żadne linki podesłane przez e-mail, np. potwierdzenie wpłaty celem odbioru pieniędzy.
Ok Dziękuję. Pozdrawiam
@dracul5 Cześć. 🙂 Na tym koncie doszło do włamania, już je zabezpieczyliśmy. Wielkie dzięki za zgłoszenie!
Sytuacja z dzisiaj:
@TILOK1 Dziękuję bardzo za zgłoszenie, konto zostanie zabezpieczone
Wyłudzenie adresu przez-Iwona (grallarg) Sukienka koszulowa z kieszeniami jeansowa 55 zł Dzień dobry! 😃 Czy oferta jest jeszcze aktualna? Czy są jakieś ukryte wady? Jeśli wszystko ok, to proszę o rezerwacjję 12:33 Witam. Sukienka jest nowa, bez wad. Przeczytano 13:00 Ok, zaplace przez Allegro) 13:08 Moj adres to Konstytucji 3 Maja, 4d/48, Nowa Sol 13:09 Moge kupic teraz, ale potrzebuje Panstwa aktualnego adresu email, aby zaplacic przez Allegro 13:09 Przy zakupie email jest nie potrzebny.
@dracul5 Dziękuję za sygnał, konto zostało już zabezpieczone
Kurtka jeansowa tally weijl
@dracul5 Bardzo dziękuję, to konto również zostało już zabezpieczone. 🙂
Client 108412438 prosił mnie o podanie emaila w celu zrobienia zapłaty za zakup. Dla mnie to dziwne.
@luzak191 Dziękuję bardzo za zgłoszenie, sprawdzimy to konto. 🙂
Witam. Chciałabym zgłosić kolejne podejrzanego urzytkownika na Allegro Lokalnie.
Klapki ogrodowe dziecięce Next 26,5