Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@dzidadzidowski dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Witam ktoś napisał do mnie i prosi email . Oszust ? Twierdzi że potrzebuje do płatności
@Mirans niestety tak, adres e-mail nie jest potrzebny, aby dokonać zakupu. Czy możesz podać login osoby, która napisała do Ciebie taką prośbę?
| ||||||
|
@suppio na koncie tego kupującego doszło do włamania i dlatego otrzymałeś taką wiadomość. Już zajęliśmy się tą sprawą, ale dziękuję Ci za zgłoszenie.
Ja mam podobna wiadomosc
@BielasPL Cześć 🙂 Na koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy. Dzięki za zgłoszenie!
Dzień dobry! Również otrzymałem taką wiadomość od użytkownika anna2525_
@natureaquarium1 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
|
Nie, to próba oszustwa.
niestety podałem 😞 co mam teraz zrobić?
Przyjdzie zwrotny z linkiem to już nie klikaj nie otwieraj.
to było 5 sierpnia i nie dostałem do dzisiaj zwrotnego maila.? Dlaczego Allegro nie blokuje maili o niedozwolonej treści?
Nie blokuje maili ale ostrzegają i blokują takich"kupujących".
Gdzie mam to zgłosić? A mail zwrotny z linkiem przyjdzie mi na Allego lokalne od tego samego użytkownika?
Najłatwiej tu, moderacja go zablokuje.
Dzięki za odpowiedź. Czy mam się martwić, że jakieś moje dane pościągała ta osoba?
Same podane maila nie zagraża ale nie jest potrzebny kupującemu do zakupu, jest potrzebny do oszustwa,
uff 🙂 na Allegro lokalnym jeszcze nie kupowałem, teraz pierwszy raz brałem udział w licytacji. Teraz już wiem żeby nie podawać. Dziękuję za odpowiedzi 🙂