Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Witam dostałem na allegro lokalne wiadomość proszę o email bo chce kupić zegar wysłałem za chwilę na email dostałem link allegro identyczny i że bym kliknoł potwierdzenie kupna wszystko usunęłam tylko poczta czyta tą wiadomość jak allegro
Oszustwo.
Proba kradziezy srodkow z rachunku bankowego
@alwaro38 to nie jest wiadomość od nas, kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila, aby sfinalizować transakcję. Prześlij proszę otrzymany e-mail za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl i dla bezpieczeństwa przeskanuj swoje urządzenie programem antywirusowym (jeśli kliknąłeś link z wiadomości).
Dzień dobry czy powyższa wiadomość do spam?
@rime2 Dziękuję bardzo, zabezpieczymy to konto
Użytkownik Ewka543534 napisał, że potrzebuje adresu e-mail żeby mógł kupić na allegro lokalne.
@marcimn To próba wyłudzenia danych, już zablokowaliśmy to konto
Taka sama sytuacja z Client:120148389.
@marcimn @sylwia0895 Dzięki! Wskazane konta zostały zablokowane.
Witam kupujacy pisze ze mam mu podac adres emila bo inaczej nie zrobi zakupu czy to prawda .
Nie, to próba oszustwa-nie podawaj.
Nie to oszust odpisz ze albo kupuje normalnie albo niech nie zawraca ci tylka
@Molska28 nie jest to prawa, podaj proszę login kupującego, który Cię o to poprosił.
Witam
Otrzymałem prośbę o podanie e-maila celem potwierdzenia realizacji zamówienia od użytkownika jurek1229.
Można prosić o rzucenie okiem na pana Jurka? 🙂
Dziękuję i pozdrawiam.
Ta sama proba wymuszenia emaila od
Client:84509930
Pozdrawiam
@Katrina_1978 Dziękuję bardzo za zgłoszenie, na tym koncie doszło do włamania, już je zabezpieczyliśmy
Witam, dostałem taką samą wiadomość od client:84509930
@mg0ds Dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczyliśmy już to konto
Dzień dobry,
dzisiaj dostałem taka wiadomość, czy to też próba wyłudzenia danych?
Pozdrawiam, Łukasz