Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@GandalfG25 czy mogę poprosić Cię o przesłanie wiadomości jaką otrzymałeś za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl.
Witam,
Ja też otrzymałem prośbę o podanie maila
Półbuty dla chłopca
Witam, aktualne?
Czy mogę prosić o podane adres e-,mail
ponieważ jest on wymaganny do zakupu przez "Kup teraz"
Też otrzymałem taką wiadomość
Witam, aktualne?
Czy mogę prosić o podane adres e-,mail
ponieważ jest on wymaganny do zakupu przez "Kup teraz"
@adaskopp dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Dziękuję za pomoc 🙂
U mnie dzisiaj wystąpił ten sam problem. Niestety, podałam już im mój adres e-mail. Czy mogą mnie spotkać niekorzystne konsekwencje z tego tytułu?
Pozdrawiam
@pocoyo Cześć, konto zostało już zablokowane. Jeżeli podałeś adres mejlowy, to na Twoją skrzynkę mogą trafiać wiadomości bardzo podobne do tych, które wysyła Allegro.
Zachowaj proszę szczególną ostrożność i nie klikaj w linki nieznanego pochodzenia. W razie wątpliwości napisz do nas. 🙂
@Client:41819125 Dziękuję bardzo za zgłoszenie. Żaden kupujący nie potrzebuje adresu mejlowego, żeby dokończyć zakup. Konto zostało zabezpieczone.
Witam,
ja też dostałem podobną wiadomość...
Kandydat na blokadę 😁
Pozdrawiam
@Ibanezz76 Cześć 🙂 Dziękuję pięknie za zgłoszenie, konto już zablokowane. 🙂
Client:41836764 napisał: "Witam proszę o adres email,jestemy zainteresowany zakup prez allegro"
Magda (Madzia041986) i Aniela Włodarczyk prosiły o maila żeby potwierdzić zakupy i wykazać bank po zalogowaniu sie. Czy to oszustwo?
@SoMaL87 tak to próba oszustwa, nie odpisuj proszę na te wiadomości. Dziękuję za Twoje zgłoszenie!
Za późno odpisałem. Ale na szczęście wszytsko po zmieniałem wszędzie w czas.
ten sam problem https://allegro.pl/uzytkownik/ania_fig
@Client:100968318 @pawleta To konto zostało już zabezpieczone.
Przed chwila otrzymałem podobna wiadomość (Płatne! Przedmiot oczekuje na wysyłkę) od
@mzasiec dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Miałem wystawione 2 szt. czy mogę cofnąć tą transakcję oszusta na 1szt.? Czy jak się zakończy sprzedaż to musze ponownie zapłacić za wystawienie ? Faktycznie zaczyta to być plagą tak jak piszą ludzie.
Pozdrawiam, Marcin