Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
to też część przewału ten asystent...
Zalogowałeś się to dałeś dostęp do konta - w zasadzie mogą cię wyczyścić do null ! A zrobią transfer na maxa limitu dziennego i papa pieniążki ...
@KJarmolinski Konto zablokowane. 🙂
| ||||||||
|
Tak, to oszustwo, nie otwieraj tej wiadomości.
Dziękuję.
Wałek
@akazaka To konto zostało już zabezpieczone.
Dzień dobry, proszę o pomoc i interwencję w sprawie mojej aukcji. Wystawiłem dzisiaj telefon, ktoś go niedawno kupił i raczej nie doczekam się wpłaty bo z tego co poczytałem 2-3 strony wstecz kolejny oszust się trafił, nawet to samo zdjęcie wysyłają i oczywiście prośba o podanie maila.
login tego wielkiego hakera to
Sprawa dotyczy tej aukcji:
Xiaomi Redmi Note 13 8 GB / 256 GB | Jawor | Kup teraz na Allegro Lokalnie
Pytanie do Państwa: czy możecie ją dla mnie wznowić czy muszę wystawiać sam od nowa? Pytam bo takie zabawy na dłuższą metę mi się nie uśmiechają, ktoś się będzie bawił w wielkiego hakera i szukał głupszego od siebie a tak naprawdę tracił Wasz i mój czas a dodatkowo irytował. Dziękuję i pozdrawiam 🙂
Samoobsługa przy szybkim wznawianiu... bo ktoś może na poczcie opłaci za 3 dni... ;-D
Witam bardzo prosze o usuniecie juz nie akt. Aukcji zajęcy wielkanocny ludzie dzwonią cały czas a towaru juz dawno nie mam. Z góry dziękuję za pomoc. Łukasz
nr;
7c8b80ee-0817-43fc-bed7-0a358a56d7a2
c69465f5-dc19-4412-8b34-962e681a2a00
ae9a37ab-39d9-4228-b66a-8c39f39eebbc
@TNF1 Proszę bardzo, skierowałam ogłoszenia do usunięcia.
Dzień dobry,
Też mam ten sam problem z zapytaniem o email. Proszę zobaczyć zdjęcie. Wydaje mi się że to oszustwo. Bardzo proszę o blokadę tego klienta.
Dziękuję.
@Client:45448503 To próba wyłudzenia danych, żaden klient nie potrzebuje Twojego adresu mejlowego, żeby dokończyć zakupy. Konto zostało już zablokowane
Dziękuję!!
Proszę to zablokowac to samo co wczoraj
@giant31 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Sprzedaję telefon , dostałem info , że kupujący rozpoczyna zakup , oferta moja przestała być widoczna . Następnie na czacie otrzymałem wiadomość z prośbą o podanie adresy e-mail . Czy nie jest to jakaś próba oszustwa
Tak to próba oszustwa ,nie podawaj.