Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
W nic nie klikaj niczego nie podawaj bo stracisz pieniądze,oszuści tylko na to czekają wysyłają nam linki żeby w nie kliknąć, proszą o dane jeśli w coś klikniesz jak podasz dane to wyczyszczą ci konto bankowe.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wy będzie wiedzili co zrobić z tym kontem ,pewnie codziennie blokujcie sporo kont oszustów żebyśmy użytkownicy allegro mogli robić bezpieczne zakupy w serwisie.
o ile nie musisz w nic klikać i jeśli ty sprzedajesz to może chcą się ugadać na sprzedaż poza allegro, zapytać czy masz sklep, itp kiedyś adresy email były widoczne dla kupujących. Jeśli kupujesz to może być podobnie, albo masz jakiś błąd w swoim emailu i system odrzuca jego wiadomości, ale ja wtedy zazwyczaj dzwonię do klienta, no chyba że błąd jest w numerze tel , to nagminne ostatnio. Przesyłki wracają bo ktoś podał zły numer.
@monic_2009 Prośba o mejla to próba wyłudzenia danych. Oba konta zostały zablokowane. Dzięki za zgłoszenie!
Mam problem z dwoma kontami które proszę mnie o podanie adresu mail. hanna9942 oraz hhanna81823
Dzieki
@MichalOsiecki65 Dzięki za zgłoszenie! Oba konta są już zablokowane
@tomekte1 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Niestety mam kolejne:
Kolejne konto do zablokowania i kolejny oszust który chce wyłudzić pieniądze.Moderatorzy zablokują to konto.
Witam, dostałam z konta kalinahanna99914 wiadomość że pani chce dokonać zakupu jednak potrzebuje mojego Emila było to w sylwestra więc odpisałam a dopiero dziś napisała że pisze z konta męża client 103927684 że chce kupić i dostałam maila od Allegro lokalnie.noreplay.@ gmail.com że mam potwierdzić zakup w ciągu trzech godzin czy to oszustwo?
I masz wątpliwości? nie podawaj może cię oszukać.
@tofik1211 Niczego nie podawaj, nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze. To próba oszustwa.
A samo podanie e-maila może spowodować jakieś jego działanie? Czy zmienić hasło lepiej dla pewnosci
@tofik1211 Jak tylko masz jakieś wątpliwości to nie udostępniaj Emila.
@tofik1211 jeżeli nie kliknąłeś w żaden link to nie ma konieczności zmiany hasła. Twój adres może stać się celem ataków spamerskich.
@tofik1211 dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane. Samo podoanie e-maila jeszcze nie niesie ze sobą konsekwencji, ale proszę nie wchodź w linki, ani nie podawaj danych w waidomościach e-mail.
Też otrzymałem taka wiadomość