Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Natalia-208 Jeśli zalogowałaś się do swojego banku z przesłanego linku, to koniecznie skontaktuj się ze swoim bankiem i poinformuj ich o całym zajściu.
Możesz również podać mi login osoby, która wysłała do Ciebie wiadomość z prośbą o podanie adresu mejlowego.
Witam chciałbym zapytać czy to nie jest aby jakaś forma wyłudzenia danych itp. ? Treść wiadomości wydaje mi się trochę podejrzana.. Ponieważ dostawa przedmiotu ustawiona była tylko poprzez paczkomaty InPost a jeśli się nie mylę to z mojej strony należy tę paczke zlecić do wysyłki.. W dodatku klient nie użył opcji kup teraz tylko wysłał wiadomość którą dołączam do mojego zapytania.
Jeżeli wysłał maila i jakieś potwierdzenie zapłaty, albo prosi o maila w celu zapłacenia to może być próba oszustwa. Niech zapłaci na Allegro i wyślesz.
@kuba9411 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Dobrze, że zachowałeś czujność. Ta osoba nie miała czystych zamiarów. Już zablokowaliśmy to konto. Na Allegro Lokalnie kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila, żeby sfinalizować transakcję.
Witam,
Klient 104177313 prosi o mój adres e-mail...
@xXxAnnettexXx Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Rowniez otrzymałam wiadomość od Magdalis_pl
@Julaakk, @pol_pol_pol - zablokowaliśmy wskazane przez Was konta.
Witam. Tez mam taki problem. Mail wysłałam
@Trinity-rp, te konta już zablokowaliśmy. Kupujący nie potrzebuje Twojego adresu mejlowego, aby sfinalizować transakcję.
Jeszcze jedno konto
@Trinity-rp, już zablokowane. 🙂
@Trinity-rp, to konto też zablokowaliśmy. 🙂
@yyasiekk, to konto jest już zablokowane.
Witam, kupujący
prosi mnie o adres mailowy aby dokończyć zakup na allegroLokalne, podałem mu maila, otrzymałem spam dresem na przekierowanie
W którym wymagane jest potwierdzenie zamówienia i wejście na moje konto bankowe .
Wydaje mi się to podejrzane ?
@lordss85, to konto jest już zablokowane. 🙂