Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@vieri_ns dziękuję za Twoje zgłoszenia! Zablokowaliśmy wskazane przez Ciebie konta.
witam też dostałam taka wiadomość
@Talusia89 dziękuję za Twoją wiadomość! Zablokowaliśmy to konto.
Cześć dzis napisała mi kolejna osoba żebym podał adres mail
marta15923
Dzień dobry.
Otrzymałem identyczną wiadomość od użytkownika DagmBed12.
Potem na maila otrzymałem formularz do potwierdzenia chęci przekazania mi środków na konto, gdzie musiałem podać dane karty płatniczej
@madridreal Zablokowaliśmy już to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Właśnie otrzymałam taką samą wiadomość od konta Client:103732191
Kupujący na Allegro Lokalnie twierdzi że potrzebuje mojego adresu email aby dokonać zakupu .Jestem sprzedawca i od razu wydało mi się to podejrzane .Ponieważ mój adres email wcale nie jest potrzebny by dokonać zakupu .
Pisał do mnie :
Client:104662283 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Client:104661805
poland55
Miałam przed chwilą taka samą sytuację. Tych dwóch kupujących też wysłali do mnie takie wiadomości.
Chciałbym aby Allegro było bezpiecznym miejscem ,dlatego takie sytuacje od razu zgłaszam .
@Client:60956207 @Client:50099302 To próby oszustw niczego nie podawajcie, możecie stracić kasę.
ZAUWAŻYŁEM JUŻ PEWNE ZMIANY
CHCIAŁBYM ,ABY ALLEGRO Z AUTOMATU WYŁAPYWAŁO TYCH OSZUSTÓW I ICH SKUTECZNIE BLOKOWAŁO
ZAUWAŻYŁEM ŻE COŚ TAKIEGO POWOLI W ALLEGRO SIE WPROWADZA ,BO MIAŁEM JUŻ SYTUACJE ŻE ALLEGRO WYŁAPAŁO TAKIE WIADOMOŚCI PODEJRZANE
A GDYBY TAK ALLEGRO WPROWADZIŁO :
GOTOWE WYPOWIEDZI
NP WYBRANIE KOLORU
WYBRANIE WZORU
WYBRANIE ROZMIARU
A ROZPISANY TEKST PRZEZ KUPUJĄCEGO FILTROWAĆ PRZED PRZEKAZANIEM GO KUPUJĄCEMU,WCIĄŻ OSZUŚCI SĄ DLA NAS ZAGROŻENIEM TRZEBA BY SKUTECZNIE ZABLOKOWAĆ IM MOŻLIWOŚĆ OSZUSTW .
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Zobacz ile tego jest, tylko tu zgłaszane: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/czy-kupuj%C4%85cy-potrzebuje-m...
U mnie niestety była możliwość płatności przy odbiorze. Kupujący wybrał tą opcję i teraz przez takiego oszusta przedmiot widnieje jako sprzedany
Nie udostępniaj pobrań, same problemy, wyślesz nie odbierze i koszty w plecy. Dane do wysyłki dostałeś?
@Client:60956207 @Client:50099302 Bardzo dziękuję za zgłoszenia, już działamy w tej sprawie.
Witam, właśnie otrzymałam podobną wiadomość kupujący Dagmaarek.
@gyrydy dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień Dobry.
Miałam przed chwilą podobną sytuację.