Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Call_me_Conny Dziękuję bardzo, zabezpieczyliśmy to konto. 🙂
u mnie każda aukcja z wyróżnieniem jest celem osób proszących o email sprzedawcy
@matraszak22 Cześć. 🙂 Dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczyliśmy to konto - doszło na nim do włamania 😞
Witam, wlasnie dostalem podobna wiadimosc
@Rafal_ff2 Bardzo dziękuję, konto zostanie zabezpieczone.
zgaduje że nic nie zrobicie z oszustem który do mnie pisał...
@Sage57 Konto zostało zablokowane. Mejla, którego otrzymałeś, możesz przesłać na phishing@allegro.pl (skorzystaj z opcji "Przekaż dalej"). Zablokujemy również stronę. 🙂
Kolejny oszust
@JacaC93 Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zablokowane. 🙂
U mnie chyba to samo? Użytkownik 'nionia6'.
Czy ten screenshot jest podrobiony?
@Rashair Tak, jest to próba wyłudzenia danych. Nie podawaj proszę swojego mejla, żaden kupujący na Lokalnie go nie potrzebuje. Zabezpieczymy to konto.
Witam identyczna sytuacja sprzed chwili użytkownik Wozniczka_2007 prosi o e-mail z ciekawości podałem jakiś stary i na mail przychodzi "potwierdzenie" zapłaty a tak naprawdę wyłudza to dane do konta bankowego. Myślę że tym użytkownikiem również warto się zająć. Pozdrawiam
@czeczot98 Cześć. 🙂 Tak - trzeba się zająć tą sytuacją, ponieważ na tym koncie doszło do włamania 😞 Zabezpieczymy je. Wielkie dzięki za zgłoszenie!
Użytkownik albeert53a prosi mnie o podanie adresu email w celu dokonania zakupu.
Nie podawaj ,kupującemu adres meilowy nie jest potrzebny .
Do mnie również pisał. To scam
@NASTKA_DK dziękuję, to konto jest już zablokowane w naszym systemie.
ktoś próbuje wyłudzić adres e-mail, wiadomość z dzisiaj. Załączam screen
@izyta1 dziękuję za zgłoszenie, to konto jest już zablokowane w naszym systemie.