Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@onikage7 Dzięki, na tym koncie doszło do włamania. Już je zabezpieczyliśmy. Mamy już napisane algorytmy, które automatycznie wyszukują takich gagatków, ale wciąż pracujemy nad tą sprawą.
Dzień dobry,
U mnie to samo.
@alex_j Dziękuję za sygnał, zabezpieczymy to konto
Dzień dobry, u mnie tak samo:
@DamnedEff Dzięki za sygnał, konta zostaną zablokowane i zabezpieczone 🙂
mnie też kupujący prosi o e-mail. Nie mogłam dołączyć posta do wątku @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:93815999 Na tym koncie doszło do włamania, zabezpieczyliśmy je. Dziękuję za zgłoszenie 🙂
agazgoda93 - próba wyludzenia danych
Swoją drogą, mają te gałgany dostęp do maila na stronie aukcji, to wiadomości piszą...
@DR_Motors Dziękuję za sygnał, zablokujemy 🙂
Kolejny śmieć do zablokowania:
@agrutko Dziękuję za sygnał, zabezpieczymy konto - doszło na nim do włamania 😞
Przy okazji proszę o przywrócenie oferty.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/samsung-galaxy-watch4-smr870-nowy-krakow
Prowizji nie pobraliście, bo nie było wpłaty, ale zapłaciłem za wyróżnienie i chcę je wykorzystać.
@agrutko Cześć. Na Allegro Lokalnie nie ma możliwości wznowienia oferty, musisz ją wystawić od nowa.
Co z pieniędzmi, które wydałem na wyróżnienie?
@agrutko Napisz do nas przez ten formularz i opisz całą sytuację.
kolejne konto przejęte lub śpioch od ponad 9 lat
Witam, czy mogę prosić o adres mailowy sprzedającego? Zgodnie z wymogami allegro , dokonam zakupu "kup teraz" jak tylko mi go podasz
Użytkownik monda_
@-sruba Niestety masz rację 😞 Na koncie doszło do włamania. Zabezpieczymy je, dzięki za sygnał!
Cześć,
Chyba ktos probówal mnie oszukać, mozecie to sprawdzić?
@Client:43278549 Bardzo dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczymy to konto. Doszło na nim do włamania. Żaden kupujący na Allegro Lokalnie nie potrzebuje Twojego mejla lub numeru telefonu, jest to próba wyłudzenia danych.