Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Zbynek36 Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto.
Zgłaszam próbę oszustwa , proszę zablokować konto
:biały_gruby_symbol_zaznaczenia:Automatyczne powiadomienie,Wyślij swój adres mail w wiadomości zwrotnej na tym czacie, jeśli potwierdzisz sprzedaż przedmiotu ( KOMPLET HEINE HOME BIAŁO-BEŻOWA FIRANA 140/245 ) i oczekuj, że na podany adres email zostanie wysłany mail list z linkiem potwierdzającym.
16:17
@Jogi_62 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
@juliaaneta Dziękuję, konto zostało zablokowane. 🙂
Dzień dobry,
kupujący prosi mnie o podanie adresu e-mail. Czy to nie jest przypadkiem próba jakiegoś oszustwa?
@crocus3141, dzięki za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto. 🙂
Witam. Często otrzymuję wiadomość na Allegro Lokalnie od kupującego z prośbą o podanie adresu e-mail. Ostatnio w załączniku przesłał fotokopię formularza allegro z rubryką na wpisanie adresu e-mail sprzedawcy. O co tu chodzi? Czy jest taka potrzeba przy zakupie na Allegro Lokalnie?
@jagoda-su Nie, takie wiadomości to próby wyłudzenia Twoich danych. Do realizacji transakcji nie musisz podawać swojego adresu mailowego, dlatego wszelkie tego typu prośby możesz zgłaszać tutaj. Sprawdzamy takie konta i jeśli potwierdzimy naruszenia zasad Allegro, blokujemy je.
@crocus3141 wyszukiwarka na forum działa....
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Prosze o zablokowanie tego konta, próba wyłudzenia maila:
@martucha131 Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało już zablokowane
Proszę o zablokowanie Client:114057261, sytuacja jak wyżej, dostałem zdjęcie z opisem że niby zakup opłacony i kupujący prosi o adres e-mail
Przepraszam, przypadkiem zrobiłem nowy temat zamiast dopisać do wcześniej już utworzonego
@Client:46103618 Cześć, nie szkodzi 🙂 Dzięki wielkie za zgłoszenie, konto zostało już zablokowane.
Cytuje tego co do mnie napisał na allegro do czatu... Proszę o podanie adresu email bo jest niezbędny do zakupu
Kupującym nie jest potrzebny Twój adres mailowy . To próba wyłudzenia danych i dostępu do Twojego konta
Oczywiście że nie jest, to próba oszustwa, nie podawaj.
Też mam podobną sytuację: