Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@jyymie Oszustwo. W Sosnowcu na ul Legnickiej nie ma numeru 40 a kod pocztowy jest z sufitu. Początek wskazywałby na okręg wrocławski, ale nie istnieje w ogóle kod z taką końcówką.
Warto czasem wrzucić coś w google.
Witam dostałem podobna wiadomość od użytkownika SFediakov
@Cieloszek dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Dzień Dobry.
Mam problem, kupujący prosi o adres e-mail i dostałem dziwną wiadomość na maila w spamie.
Podsyłam screeny.
Druga osoba z innym produktem zrobiła tak samo.
Oszustwo
chyba nic się nie stało jak email podałem ?
@Tobik_1993 Nie ale nie klikaj już żadne linki, jakby przyszły.
Nie, tylko nie klikaj w żadne linki
Dzięki wielkie !
@Tobik_1993 dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zabezpieczone.
Otrzymałam prośbę o rezerwację przedmiotu, który sprzedaję. Zgodnie z instrukcją podałam adres mailowy, ale nic się nie dzieje
Bo to prawdopodobnie próba oszustwa, skąd ta prośba na maila? Już nic więcej nie podawaj, nie klikaj w żadne linki bo stracisz kasę.
@Blumarine2 Mail nie jest do niczego potrzebny kupującemu. Najprawdopodobniej otrzymasz teraz maila, w którym zostaniesz poproszona o zalogowanie się do banku. Jest to próba wyłudzenia danych. Dodaj proszę zrzut ekranu wiadomości, jaką otrzymałaś z prośbą o podanie maila.
Wiktorio, przesłałam zrzut wiadomości, którą znalazłam w wiadomościach Allegro Lokalnie. Przyszło to do mnie także na mój prywatny email jako powiadomienie Allegro.
Blumarine2
@Blumarine2 to jest próba wyłudzenia, więc nie klikaj w żadne linki, ani nie wysyłaj tego przedmiotu. Czy możesz podać mi login kupującego, od którego dostałeś tę wiadomość?
Login kupującego to: Sprzedaz-4534573
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Ola
Blumarine2
Login kupującego to: Sprzedaz-4534573
Dziękuję za pomoc.
Blumarine2
@Blumarine2 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
z tego loginu dostałem wiadomość z informacja o podanie adresu a mail w sprawie wysyłki