Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ wydaje się że w ostatnim czasie ataki się nasiliły. Może ma to związek z wojną ale Allegro powinno jak najszybciej uszczelnić algorytmy.
Dzień dobry,mam pytanie czy jest możliwość zwrotu pieniędzy zakupionego poprzez Allegro sprzedający okazał się kłamcą i naciągaczem buty są tanią podróba,nie wart 170 zł dzwoniłam do Pana ale nie ma takiego numeru.Sama wychowuję dziecko i boli że ktoś tak podłe oszukał ,bardzo proszę o szybko kontakt
Oszustwo, nie podawaj.
Dzięki. Tak myślałem. Po co im mój mail?
@christopher45, na to konto ktoś się włamał. Dzięki za zgłoszenie!
To moje konto 😢
Witam,
Użytkownik: Annnn1978 prosi o adres mail i zapewnia o dokonaniu płatności. Pisze łamanym polskim namawia na zakup poza allegro.
Nie daj się wpuścić w maliny, uważaj żebyś nie stracił kasy.
Dziękuję, wrzucam tu, może ktoś przeczyta i będzie wiedział jak unikać oszustów.
@klapek882, to konto jest już zablokowane.
artis-reklama ten użytkownik przed chwilą też próbował.
@piniol17, na to konto ktoś się włamał - już je zabezpieczyliśmy. 🙂
To samo: tede68 Prosi o e-mail na allegro lokalnie i zapewnia, że na e-mail przyjdzie potwierdzenie zamówienia
@renia_heb, ten użytkownik jest już zablokowany. 🙂
Witaj, mam podobny problem. Właśnie zgłosił się do mnie potencjalny kupiec na Allegro lokalnie i poprosił o mój nr telefonu bo jest mu potrzebny do przeprowadzenia transakcji Client 50297232.
@Beata__KR, zablokowaliśmy to konto. Dzięki za zgłoszenie!
Dziękuję. Mam jednak problem bo przez roztargnienie podałam mu nr telefonu co teraz zrobić aby zabezpieczyć moje kontro. Już otrzymałam informację, że ktoś zmieniał moje hasło-zgłosiłam to i czy coś jeszcze mogę zrobić?