Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@domel302 Dziękuję za zgłoszenie! Wskazane konto zostało odpowiednio zabezpieczone.
Oo widać dziś pan dondom bardzo aktywny u mnie to samo, fałszywy screen i prośba oaila najgorzej że ogłoszenie spada na 5 dni 😑
Allegro może da się coś z tym zrobić i takie ogłoszenia z wyłudzeń przywracać szybciej? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Marcinslo dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Przykro mi, ale obecnie nie mamy rozwiązania, które umożliwi szybsze przywrócenie oferty, możesz wystawić ją ponownie i anulować wznowienie tamtej po 5 dniach.
@Mateuszk155 Jest to ewidentnie próba oszustwa. Niczego nie klikaj. Pamiętaj, że na Allegro nie musisz potwierdzać przyjęcia płatności.
Czy to oszustwo?
@KIKI-KIKI Obrazki są dla nas niewidoczne ale jeśli ktoś prosi o numer telefonu lub maila to tak - jest to próba wyłudzenia danych i oszustwa.
@KIKI-KIKI tak, to nie są autentyczne wiadomości z ofertą kupna. Dziękuję za Twoje zgłoszenie, zablokowaliśmy oba te konta.
Dzień dobry. Wystawiłem jeden przedmiot na Allegro Lokalnie i oczywiście pojawiła się wiadomość z prośbą o podanie adresu email od "client:33297712".
Pozdrawiam
Dzień dobry @masur74! Dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry,
U mnie taka sama historia: użytkownik https://allegro.pl/uzytkownik/SCP173KETER prosi w wiadomości prywatnej o podanie adresu email
Dzień dobry @pietrekk! Zablokowaliśmy to konto, dziękuję za Twoje zgłoszenie!
Chyba ktoś chce mnie oszukać. Najpierw poprosił o mail, bo w ogłoszeniu nie było. Potem na niego przysłał rzekome potwierdzenia zakupu, które gdzieś kierują. Zrobiłem zrzuty, ale nie mogę ich tu dodać. A do allegro na ich pomocy też ich nie można dostać. Chciałbym przestrzedz innych bo wygląda to b.wiarygodnie.
@waldemar09 tak, to próba oszustwa. Kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila, aby sfinalizować zakup, czy możesz podać login konta z którego otrzymałeś taką prośbę.
Próba wydłużenia danych osobistych? Dlaczego kupującemy mój email?
Mam opcję kup teraz z wysyłka przez Inpost, dla kup teraz nie jest potrzebny email ani adres
użytkownik SCP173KETER. Można sprawdzić czy jest oszustem?
@victormikhailov dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Najpierw info o rzekomym zainteresowaniu z prośbą o podanie e-maila, chwilę po tym info na e-mail o rzekomym zakupie 😞 co za świat 😕
@lugra1 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.