Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@lumen9023 dziękuję Ci za zgłoszenie, już działamy w sprawie tego konta.
witam . dostałem prośbę o email, zapewne próba oszustwa, proszę
o zablokowanie konta pseudokupującego
@22KOBRA22 dziękuję! Już działam w sprawie blokady tego konta.
Też mam ten problem. Opłaciłem 2x 4,90zł za promowanie oferty i drugi raz dostaję takie coś. oferta zakończona, kasa pobrana za promowanie, zamówienie nieopłacone... słabe to jest
Dołączę z tym samym problemem, przed chwilą dostałem taką samą wiadomość
@RyszardKmiec @mruk25 wszystkie konta, które wskazaliście są już zablokowane, a w sprawie zwrotu opłat napisze proszę do nas przez ten formularz kontaktowy.
już wcześniej wysłałem zgłoszenie. dzięki
Dzięki, wysłałem zgłoszenie przez formularz.
Sprawdziłem, konto jest nadal aktywne
@mruk25 doszło na nim do włamania i po właściwym zabezpieczeniu mogliśmy je odblokować. Oszust już nie ma do niego dostępu i nie będzie mógł blokować innych ofert w ten sposób.
mam podobny problem, ktoś z różnych kont prosi o maila @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:118972189 @Client:50302531 @jasioslawski dziękuję Wam bardzo za zgłoszenia. Wszystkie te konta są już zablokowane w naszym systemie.
Kolejny: Client:117612296
@AvengerGT dziękuję, już działamy.
Stella (Client:114134778)
Dziś 13:44
Drugi raz w tym roku spotykam się ze scamem.
Drugi raz tracę czas, pieniądze na promowanie aukcji, oraz "darmowe" dostawy smart.
Allegro lokalnie to żart a nie usługa. Nie polecam nikomu.
@LiquidMeme na koncie tej kupującej doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy. Twoja oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach, ale jeśli miałeś wykupione promowanie dla tej oferty napisz do nas tutaj po zwrot tej opłaty.
Czy ma Pani rozum i godność człowieka pisząc że mam czekać 5 dni?! Dlaczego po zablokowaniu konta kupującego ja mam czekać?! Na co?! Ten mechanizm to jest bezczelność, którą należy publicznie potępiać.
Wystawię ogłoszenie kolejny raz a od Allegro żądam zwrotu poniesionej opłaty za promowanie oraz darmowej dostawy.
U mnie to samo we wtorek (user już zablokowany) i dziś nowy atak:
W przypadku podania maila na adres poleci sfałszowane powiadomienie, mające wyłudzić dane logowania do banku. Normalnie już niemożna ogłoszenia wystawić, bo takie mendy się przyczepiły.
takie coś podsyłają