Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
to jest numer,101200676...ktory prosil o moj nr.telefonu
@joli_56pil Dziękuję, już działamy w tej kwestii.
pokazal sie tylko ten numer 101200676.
@joli_56pil Czy mogłabyś mi przesłać jeszcze zdjęcie lub zrzut wiadomości, którą dostałaś od tego użytkownika?
nie ma loginu ,tylko pisze,ze dokonuje zakupu przez Allegro .Katarzyna.i Kod QR.
Prośba o podanie numeru telefonu to nic nadzwyczajnego ,zapewne ktoś chce o coś dopytać a nie lubi pisać mieli . Allegro wylądowało numery do kontaktu z ustawień użytkowników . Podanie numeru nic ci nie grozi dopiero jak ktoś pyta o króla na którego chce ci podesłać jakieś linki to jest problem i tego nie należy podawać . Poczekaj jak zadzwoni i zobaczysz jaka ma sprawę .
@joli_56pil Nic Ci nie grozi dopóki nie klikniesz w jakiś link podesłany sms-em, niby z pytaniem czy ofertą.
dziekuje..H
jejku ja tez prosze o numer jak np klient chce dokładne zdjęcie wole mms bo łatwiej wiec prosze o numer tel. col w tym złego ?
Ja też dostałam taką prośbę. Dla mnie to podejrzane. Prosi o numer, bo nie może kliknąć w kup teraz bez mojego numeru telefonu. To moje pierwsze ogłoszenie na Allegro Lokalnie i w sumie nie znam się na tutejszych zwyczajach, ale to dość dziwne prosić kogoś o jego dane. Tak samo jak w wątką powyżej, konto użytkownika to 'Client: i ciąg cyfr'
@-agrafka- Potrzebuję pełnego loginu, abym mogła przekazać odpowiednie zgłoszenie. 🙂
@-agrafka- Dziękuję! Konto zostało zabezpieczone.
Sprzedaję rzecz poprzez allegro lokalnie - od kupującego otrzymałem informację o treści:
"Zapłacone! Towar oczekuje na wysyłkę"
Aby złożyć zamówienie, należy podać e-mail sprzedawcy. Sprzedawca jest zobowiązany do podania e-mail na czacie. Sprzedawca otrzyma powiadomienie potwierdzające zamówienie oraz instrukcje dotyczące dostawy towarów.
Czy to oszustwo?
Pierwszy raz otrzymałem taką wiadomość.
Oszustwo, nie podawaj
@halski_26 Podanie maila niczym nie grozi, ale nie podawaj nie potrzeba maila żeby kupić. Tak działają oszuści.
U mnie dziś to samo, rozpędziłem dziś i podałem email, ale coś mi zaśmierdziało.
@halski_26 @MrIthil Dodajcie proszę zrzuty ekranu z widocznym loginem kupującego.
U mnie to samo tylko w wersji webowej
@return-evil Dziękuję! Wskazane konto zostało zabezpieczone.