Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@pakamena Zablokowaliśmy również to konto.
ja tez dostałam dzisiaj taka wiadomość niestety gapa odesłałam i dostałam maila w odpowiedzi na skrzynkę
@barakon Dzięki za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto. Nie klikaj w żadne linki przesłane w wiadomości mejlowej.
Proszę o blokadę na Aleksandaradsa. Próba wyłudzanie maila
@zurekbay Dzięki za zgłoszenie, konto zostanie zablokowane.
W wiadomości pisało: Witam, pasuje mi cena, czy mogę zamówić na allegro ? Proszę podać mi swój adres email. Dostałem dwie takie wiadomości z dwóch innych kont jedno pod nazwą: Jaworska4579, a drugi pod nazwą: Client103426196. I nie wiem czy to nie oszustwo bo faktycznie przyszła mi wiadomość email ale w zakładce SPAM. Piszę tą uwagę żeby ludzie się nie nabierali na to i moderatorzy się tym zajęli !!!
@Pawel369963 Cześć. Dzięki za zgłoszenie! Dobrze, że jesteś czujny. Była to próba oszustwa. Pierwsze konto zostało zablokowane. Sprawdź proszę, czy dobrze zapisałeś drugi login.
Witam dostalam wiadomosci z prosba o podanie emaila od aleksandraksan,
Client:103411205 i martusiak0
@kasia23pawel Dziękuję za czujność! Konta Client:103411205 i martusiak0 są już zablokowane. Czy mogę Cię prosić o upewnienie się, czy login aleksandraksan jest poprawny?
Przepraszam, aleksandrsaksan
@kasia23pawel Dziękuję bardzo za Twoją czujność i zgłoszenie, to konto również jest już zablokowane. 🙂
Dzień dobry, też otrzymałem prośby o email, poniżej screeny:
@PH_PIOTRPOL Zablokowaliśmy te konta. Dziękujemy za zgłoszenie.
U mnie to samo:
"
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Również chciałbym poprosić o blokadę konta użytkownika aleksandrasd. W załączeniu zrzut ekranu (jeszcze cieplutki). Pozdrawiam
@GajMat1 @asterisque77 Zawiesiliśmy te konta. Dziękujemy za zgłoszenia.
U mnie przed momentem to samo... aż w szoku byłam.
@omona_online dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Jestem sprzedającym. Ktoś niby chciał kupić i prosił o e-mail. Podałem e-mail i otrzymałem prośbę o "weryfikację konta bankowego". Adresat: allegro@info-1me.com. Oczywiście nie "weryfikowałem".