Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Client:103417327 i aleksandsandrask
@bejbi1111 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Pierwsze podane przez Ciebie konto już zablokowaliśmy z drugim już działamy i zaraz również nie będzie aktywne.
Obrazka nie widzimy przed zatwierdzeniem przez moderatorów ,ale jeśli klient prosi o meila to nic dobrego nie wrózy bo jest on mu nie potrzebny.To zapewne próba wyłudzenia ,nic nie podawaj i nic nie klikaj .
Ja publikuję swój adres e-mail w dziale o sprzedawcy, czy zwrotów - sam adres nie wyłudza żadnych danych, natomiast za każdym razem wiadomości - sugestii kupna poza Allegro można: odmówić sprzedaży poza Allegro.
@kulka_jpg dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Czy da się coś z tym zrobić, czy na Allegro Lokalnie panuje totalna anonimowość?
Kolejny oszust
Client:103417327
@wajhowy Dzięki, zablokowaliśmy to konto.
@Damiantos928 Dziękuję za zgłoszenie i Twoją czujność. Konto zostało zablokowane.
prosze o pomoc, wydaje mi się, że to oszustwo za późno się kapnelam...
@Client:41964897 Tak, to najprawdopodobniej oszustwo. Nic nie podawaj, nic nie klikaj, nic nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
Na Allegro nie ma Programu Ochrony Sprzedających.
@Client:41964897 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto. Samo podanie e-maila niczego nie powoduje, ale proszę nie odpowiadaj na przesłaną wiadomość, nie podawaj swoich danych ani nie wchodź w żadne linki.
Pierwszy:
Drugi
Client:78814282 nie widać na razie obrazków , ale dużo jest tu podobnych wątków. Najlepiej nie odpowiadaj i nie otwieraj żadnych linków . Niebawem zajmą się sprawą moderatorzy . @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:78814282 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Oba konta są już zablokowane.
Hej, otrzymałem dwie wiadomości z prośbą o podanie adresu email. Czy to próba wyłudzenia danych w takim razie? Jak rozumiem zrzuty ekranu z prośbą od allegro o podanie maila są fałszywe?
@neonism Zablokowaliśmy oba konta. Dziękuję za zgłoszenie.
U mnie to samo, Aleksaksandar wymusza ode mnie email. Proszę to zablokować.