Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@asiekolsz Konto zablokowane. Dziękuję za zgłoszenie.
Kolejny oszust. Jakaś plaga, żeby codziennie. Załączam screen z wiadomości, oraz drugi jaki załączyła ta osoba.
@Client:119356947 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy już to konto.
u mnie to samo: ten sam mail tylko inny numer klienta: 97460368.
@goral197791 To konto również zablokowaliśmy.
Dziś dostałem też taką wiadomość:
Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
@remusik Zablokowaliśmy to konto. Dziękujemy za zgłoszenie.
z pewnością jest aktywny. Wiadomość z dzisiaj
Takie wiadomości na allegro lokalnie pod każdym wystawionym przedmiocie;.
SPRZEDAJESZ:Ramoneska oryginał toscana skóra jagnięca xl r.54
Zachowaj czujność, gdy kupujący:
Ewidentna próba wyłudzenia ,nie wchodź w dialog z takim gościem tylko zgłoś to do Allegro .
@kimbb11 Dziękuję za zgłoszenie. To konto jest już zablokowane.
Witam,
Od poniższych klientów dostałem e-mail z prośbą o podanie swojego @ celem dokończenia transakcji na allegro lokalnie jak:
milanakowalska77
Client:103502750
i no niestety podałem . Proszę o sprawdzenie ewentualną blokadę klientów. Dotyczy aukcji jak niżej:
https://allegrolokalnie.pl/oferta/kurtka-zimowa-4f-164-cm
Pozdrawiam MarcinM
Dzięki za informację. Tak będę ostrożny.
@mnicram Tak jak napisał @pinsplash samo podanie adresu mailowego nie jest szkodliwe, ale w przyszłości bądź ostrożny przed tego typu wiadomościami. Wszystkie konta, które wskazałeś, są już u nas zablokowane.
@_HolaOla_ Dzien dobry - sobotni dyżur?? 😊
@pinsplash Dzień dobry 👋 Tak jest, dziś jestem z Wami do samego wieczora 🙂
Witam, Czy jest to podejrzany kupujący?
@mati_412 Żaden kupujący nie potrzebuje adresu mejlowego, żeby dokończyć zamówienie. Wskazane konto zostanie zabezpieczone, dzięki za zgłoszenie!