Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
dzięki nie mam zamiaru klikać ale chciałem się upewnić 😉
@jar900 To konto zostało zablokowane. Dzięki za zgłoszenie i czujność 🙂
Witam, dostałam link od kupującego, który twierdzi, że przelał pieniądze na allegro i żebym je otrzymała muszę się zalogować do swojego konta. Wydaje mi się to podejrzane, bo wchodząc w aplikacje nic mi się nie wyświetla. Oto link https://allegrolokalnie-pl.236537.space/cash55919133 Proszę o szybką odpowiedź.
@iza232198 To jest na 100% oszustwo. Nie klikaj w żadne linki bo stracisz pieniądze.
@iza232198 Niczego nie musisz potwierdzać, nigdzie się logować, to codziennie tu opisywana próba oszustwa, wyłudzenia danych do konta bankowego.
Nic nie klikaj ,nie loguj się tylko zgłoś go do allegro, niech mu zablokują konto.
@iza232198 dobrze, że zachowałaś czujność i nie weszłaś w link. Konto osoby, która pisała do Ciebie przez czat Allegro Lokalnie już zablokowaliśmy. Jeśli to nie ona przesłała Ci link, o którym piszesz, podaj proszę login osoby, która to zrobiła.
@la_nika Do mnie napisał na whatsApp i tam wysłał link .
U mnie coś takiego
@Client:70309108, to konto już zablokowaliśmy. 🙂
Dzisiaj pisala do mnie osoba do podania mojego adresu email w trakcie dodawania swojej karty do zakupu . Uwazajcie
Zamieszczam screen
@fazjan Dziękuję za zgłoszenie, działamy już w tej sprawie.
@bogumil_123 dziękuję za Twoje zgłoszenia! Podane przez Ciebie konta są już zablokowane.
Witam, Czy nadal masz na sprzedaż? Odpowiedz mi z powrotem na adres obarzanekmaria96@gmail.com. Czekaj na wiadomość e-mail z odpowiedzią. Pani Obarzanek Marię.
Potem płatność przez PayPal, pierw zaplac za przesyłke potem Pay Pal odblokuje przelew, sprawę przekazałem na PayPal bo to oszustwo.
@nienadek dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam; mam wystawione na sprzedaż rzeczy na allegro i jeden Pan jest chętny coś ode mnie zakupić, ale nie mam żadnej informacji o zakupie przez niego na allegro.
Poprosił o mojego maila i tam otrzymałam wiadomość o treści:
Mail wysłany w celu zaakceptowania zamówienia, z adresu allegro@noreply1.space
Niby zostało to wysłane z allegro, ale pierwszy raz spotykam się z czymś takim
Proszę o pomoc. Monika Czyribulko
Nie wysyłaj, jest to prawdopodobnie próba oszustwa. Tu na forum jest setki tego typu wątków.