Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
@Client:50168593, tak, to próba wyłudzenia. Zablokowaliśmy już to konto. Dzięki za Twoją czujność. 🙂
Otrzymałem taką wiadomość od kupca, nie chcę mu podawać maila. Miałem próbę wyłudzenia na tym produkcie i linki do kliknięcia ale wykazałem się ostrożnością i tu mam pytanie czy mam podać kupcowi dane maila czy nie? Jest to bezpieczna wiadomość czy nie? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ENERGO_HURT Niczego nie podawaj, nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze. To próba oszustwa.
@ENERGO_HURT, użytkownik, którego wskazałeś na zrzucie został przez nas zablokowany. Dzięki za Twoją czujność!
Kupujący poprosił o adres mailowy, już zdążyłam go odruchowo podać, czy z tego mogą być jakieś konsekwencje?
W razie czego proszę o zablokowanie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@asias2301 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Samo podanie e-maila nie niesie jeszcze konsekwencji, ale gdy otrzymasz wiadomość e-mail od tej osoby to proszę nie wchodź w żadne linki. Zablokowaliśmy już to konto.
dziękuję:)
Client: 103879528 prosił mnie o podanie mojego adresu , a dokładnie napisał tak: Dzien dobry, jestem zainteresowana zakupem i już składam zamowienie, ale mam tę problem na zdjęciu, proszę pani napisać mi sprzedawca meiI,, mam to zaznaczyc przy zakupie. Pozdrawiam!☺️
i ja napisałam.... czy coś może się wydarzyć? Czuję, że to oszustwo 😞
@stasieks_s21 Co się stanie? Stracisz pieniądze, oszust wyczyści Ci konto bankowe.
Nic więcej nie pisz, niczego nie podawaj, nic nie klikaj. Przecież widzisz, że napisał to jakiś półanalfabeta.
dziękuję bardzo za odpowiedź, pozdrawiam!
Podanie samego adresu meilowego to jeszcze nie dramat ,nie otwieraj i nie odpowiadaj linków jakie ci później może podesłać.
Dzięki za pomoc!
Może się wydarzyć, odeśle ci maila z linkiem( może np: zainstalować się jakiś program szpiegujący) i prośbą podanie nr karty płatniczej że niby masz środki do odebrania. Nie podawaj maila a w żadnym wypadku nie klikaj w żadne linki które ci przyśle.
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
@stasieks_s21 To konto jest już zablokowane w naszym systemie.
oto nowa lista oszustów
@zbynio21 Dziękuję, wszystkie te konta są już u nas zablokowane.