Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello Am really interested in buying your Tools from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (eamancadby@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Eaman
To już wygląda na przekręt ,w nic nie klikaj i nic mu nie wysyłaj tym bardziej poza allegro .
Napisałem, że wyłącznie kontakt przez allegro.
I cisza, jak się spodziewałem
I dobrze ,teraz pewnie odpuści i będzie szukał innej ofiary ,zgłoś go do allegro niech go zablokują.
Podpowiedz jak mogę to zrobić. Z góry dziękuję za pomoc
Poprośmy nasze moderatorki to przyspieszy rozwiązanie problemu @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Pomóżcie zablokować tego intruza który nęka użytkownika @KSzymczak
@KSzymczak Konto Client:103857485 jest już u nas zablokowane, ale jeśli dostałeś jakiekolwiek inne, podejrzane wiadomości, podeślij mi proszę login tych kont. Będziemy działać.
Potencjalny klient nie pyta o podanie danych tylko konkretnie o przedmiot .Jeśli to pytanie przez centrum wiadomości allegro to może potrzebuje więcej danych o przedmiocie i chciałby coś utargować .Rozwaga jednak jest wskazana bo w dalszej części dialogu może zacząć prosić o twoje dane a tych to mu już nie podawaj .Sprzedaż dla bezpieczeństwa zalecana tylko przez allegro .
@DynaKArt, na pierwszym z kont miało miejsce włamanie - zabezpieczyliśmy je. Drugie konto zostało zablokowane. 🙂
Witam, chciałabym dowiedzieć się więcej o towarze, ale nie mam zbyt wiele czasu, czy mogę prosić o e-maiIa, skontaktuję w poniedziałek w pracy, dzięki 🙂
Witam, zaplacila za zamówienie przez przycisk kup teraz, proszę o potwierdzenie mailem 🙂
@DINOSWIAT, oba konta są zablokowane.
Kolejna wiadomość od użytkownika
prośba o podanie maila i screen
@DynaKArt Dzięki, to konto jest już zablokowane.
Dostałam prośbę o email od kupującego i widziałam, że takie konta blokujecie więc zgłaszam:
@margie08 Dziękuję, to konto jest już zablokowane.
@Cup_of_Tea, zablokowaliśmy to konto. Dzięki za zgłoszenie! 🙂
Napisz coś więcej bo obrazka to nie będziemy widzieć aż go moderatorzy nie zatwierdzą.
@AndrejM, konto już zablokowaliśmy. 🙂