Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam , mam nie typową sprawę 3 lata temu dokonałem zwrotu kasy za nie wysłany przedmiot . do tej pory konto było aktywne , mogłem sprzedawać przedmioty . teraz mam zablokowane konto bo 3 lata temu ktoś nie zakończył dyskusji . dokonany zwrot kasy był przez pośrednictwo ALLEGRO . teraz po 3 letnim handlowaniu ktoś wpadł na pomysł blokady konta odgrzewając tego 3 letniego suchara nie wtedy na świeżo ale teraz po 3 latach ,nagle dowiaduje się że mam nie zakończoną dyskusję . do tej pory nie przeszkadzało to w prowadzeniu działalności na ALLEGRO a teraz po 3 latach przeszkadza czy to jest praktyka na co dzień czy złośliwość . @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@hrabiamirek aż strach się bać, ciekawe, czy jak zobaczą moją, to też zablokują konto🤔
za tydzień minie 3lata😉
@hrabiamirek kurde dyskusje same się powinne zamykają po 30 dniach.
@hrabiamirek Proszę, doprecyzuj, o które konto chodzi. Na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnych ograniczeń.
witam , teraz nie ma i za to dziękuję . jeszcze dziś pisałem o zablokowanym koncie bo było zablokowane - sztuczna inteligencja odpowiadała że blokada jest z powodu nierozwiązanej , nie zamkniętej dyskusji bez wyjaśnień o które chodzi ponieważ nie miałem aktualnie otwartych dyskusji sam dokopałem się do starych sprzed 3lat nie zamkniętych ale załatwionych . wywnioskowałem że chodziło o nie . jeszcze raz dziękuję za szybką interwencję i przepraszam za kłopoty - niniejszym kończę moją dyskusję - sprawa załatwiona pozytywnie - pozdrawiam