Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Chciałbym się podzielić moją historią. Jestem sprzedawcą prywatnym wystawiłem przedmiot na portalu ogłoszeniowym że sprzedaję dany przedmiot za 1000 zł przedmiot był nowy bez żadnych wad ukrytych i nie był uszkodzony i był w orginalnym pudełku zadzwonił do mnie kupujący odnośnie kupna. Kupujący podjął decyzję że kupuję przedmiot odbyło się to w ten sposób że Pan jest z Warszawy ma nie daleko znajomego czy bym mógł dostarczyć kupiony przedmiot do kolegi a kolega obejrzymy i zapłaci no to się zgodziłem. Więc zawiozłem do kolegi przedmiot kolega obejrzał i zapłacił. Dodam że paragonu mu nie wystawiłem. I po 12 dniach zadzwonił do mnie też pisał że chciałby ten przedmiot zwrócić. Pytam się czemu chce zwrócić a on do mnie że nie pasuje mu do motocykla mówię przecież przedmiot ma numery orginału i pod kontem numeru VIN było sprawdzane. A on na to że popatrzył popatrzył i postanowił zwrócić. Później też napisał że jak cytuję: Chciałby ten temat rozwiązać polubownie lub podejmnie kroki prawne. 1. I MOJE PITANIE CZY MA PRAWO DO ZWROTU JEŚLI JESTEM OSOBĄ PRYWATNĄ I SPRZEDAWAŁEM PRZEDMIOT PRYWATNIE. 2. I CZY KUPUJĄCY MOŻE PODJĄĆ KROKI PRAWNE I JAKIE TE KROKI PRAWNE?
Pozdrawiam.
@Mario0685 allegro da adres jak złoży zawiadomienie na policji o popełnieniu przestępstwa tj policji da nie jemu... za składanie fałszywych zeznań jest sankcja karna z kk podobnie za zawracanie policji tyłka więc nie masz się co bać.