Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałam za pośrednictwem allegro taka wiadomość:
:biały_gruby_symbol_zaznaczenia:Uwaga:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Przedmiot: NOWY Termostat sterownik piec VEMER Evo.X VN118600 zarejestrowany Aniela Włodarczyk [edycja] Aby autoryzować sprzedaż, podaj swój adres @Email w tym oknie rozmowy.
Sprawdziłam, to nie było z jakiegoś prywatnego adresu tylko za pośrednictwem formularza allegro. Oszustwo?
z takiego maila: qkgyd06upd@allegromail.pl
@sipiuracz Przekieruj tę wiadomość na adres: phishing@allegro.pl. Zajmiemy się tą sprawą niezwłocznie.
Dzień dobry, dostałam dzisiaj wiadomość prawdopodobnie mającą na celu wyłudzenie adresu e-mail, wiadomość pochodzi od od użytkownika Zamowienie-24352:
:biały_gruby_symbol_zaznaczenia:Uwaga:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Przedmiot: Trzepak / trzepaczka do blendera ręcznego Bosch zarejestrowany Aniela Włodarczyk Asnyka Adam 84A, Zgierz Aby autoryzować sprzedaż, podaj swój adres @Email w tym oknie rozmowy.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dostałam taką wiadomość. Po podaniu e-maila kazali zalogować się na swoje konto bankowe.
Próba oszustwa.
:biały_gruby_symbol_zaznaczenia:Uwaga:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Przedmiot: BECKERS DESIGNER 2,5l Perfect zarejestrowany Aniela Włodarczyk Asnyka Adam 84A, Zgierz Aby autoryzować sprzedaż, podaj swój adres @Email w tym oknie rozmowy.
tak oszustwo,
Nick oszusta: zamowienie-98765