Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem gitarę poprzez allegro lokalnie. Na maila otrzymałem jedną wiadomość. Jak widać na zdjęciu powinienem otrzymać drugiego maila z informacjami o przelewie, jednak od godziny takowego nie otrzymałem. Po dogadaniu się z sprzedawcą, który tak jak ja nie wiedział do końca o co chodzi ustaliliśmy, że jeżeli wiadomość nie dojdzie do jutra to ten wyśle mi dane do wykonania przelewu w wiadomości na allegro. Nie sądzę, żeby była to próba oszustwa, bo z sprzedawcą rozmawiałem i wydawał się szczery, jednak wolę tutaj napisać, żeby dowiedzieć się jak postępować dalej.
@sajonaraII Twoje zdjęcie zobaczymy dopiero po zatwierdzeniu przez moderatora/kę
na zdjęciu jest klasyczna informacja o rozpoczęciu kupna. Jest mój adres, adres sprzedawcy itd. Poniżej tego wszystkiego jest informacja, że informacje o przelewie przyjdą w następnym mailu
@sajonaraII Jeśli to był zakup niedawno to może odczekaj trochę a powiadomienie przyjdzie
@sajonaraII Może dojdzie ten mail, święta, może mail "zabłądził", skoro rozmawiałeś z sprzedawcą to trzymasz palec na pulsie.@mr_oma , @la_nika , @msniezek , @nat_not , @_HolaOla_
@sajonaraII Zapłaciłeś? Pieniądze z konta pobrane? Takie wpłaty są realizowane do końca następnego dnia roboczego po zleceniu, więc poczekaj. Jeśli nie zapłaciłeś, możesz to zrobić bezpośrednio na konto sprzedawcy. Takie zakupy i wpłaty też są objęte Programem Ochrony Kupujących.