Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę wygenerować wszystkie swoje sprzedaże na allegro lokalnie (pod kątem rozliczenia roku w US). Czy istnieje taka możliwość? Koszty i opłaty wiem jak sobie wygenerować, ale wpłat od kupujących już nie. Proszę o pomoc jeśli to możliwe do wykonania na poziomie allegro lokalnie, jeśli nie jest się zarejestrowanym jako firma. Dziękuję za ewentualną pomoc.
@marols277744 ja nie spotkałem się z nie ma taką możliwością. Może kopie danych z allegro chociaż nie wiem czy obejmuje lokalnie.
Witam.
Z samego Lokalnie się nie da. Da się natomiast wyciągnąć dane dotyczące łącznej sprzedaży na danym koncie Allegro, obejmujące sprzedaż na Zwykłym i na Lokalnie jednocześnie (jeśli sprzedaż była tylko na Lokalnie, to zestawienie będzie dotyczyć tylko Lokalnie).
Trzeba "dostać się" w miejsce z którego wypłaca się środki...
Na stronie "Środki i historia operacji", poniżej przycisku "WYPŁAĆ ŚRODKI" jest tabela z różnymi opcjami do wyboru pozwalającymi ustalić zakres dat, walutę, rodzaj operacji, itp... Po wybraniu żądanych ustawień należy nacisnąć znajdujący się pod tabelą po prawej przycisk "WYGENERUJ ZESTAWIENIE" i po sprawie... Allegro w ciągu godziny (zwykle od razu) wygeneruje raport w postaci pliku PDF z pełnymi danymi nabywców i wyśle go na adres @ podany w ustawieniach konta.
Tak to działa z poziomu przeglądarki. Nie wiem, czy tak samo jest w przypadku aplikacji.
Pozdrawiam. Marek.