Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie, kilka tygodni czekan az łaskawie zaakceptują to że mam konto revolut, dostali potwierdzenei przelewu oraz wyciąg bankowy i dalej zero odpowiedzi na kontakt mailowy oraz brak możliwosci wypłacenia środków.
@Mickeu Proszę, podaj numer zgłoszenia mailowego.
@Mickeu nadałem sprawie priorytet i poprosiłem o wypowiedź Doradcy. Proszę o cierpliwość.
N i co z tym priorytetem, nadal zadnych informacji ze strony allegro oraz brak mozliwosci wyplaty.
Na dniech przygotuje wezwanie do zaplaty a potem skladadam wniosek do sadu o odzyskanie środków.
Cześć, @Mickeu. Przepraszam, że tyle to trwa. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Mickeu, wygląda na to, że przelewy weryfikacyjne były błędnie adresowane. Skontaktujemy się z Tobą w tej sprawie drogą mailową i wyjaśnimy to.

Wysylalem do was już i bylo potwierdone ze jest ok
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ potwierdzenie wyslane ma maila
Dziękujemy @Mickeu, widzę, że poprawnie dotarło do nas. W niedługim czasie otrzymasz odpowiedź od naszego konsultanta 🙂
PayU juz jest ok ale nadal wisi przelewy24 jako w trakcie weryfikacji.
I druga sprawa dlaczego cale środki nie zostały wyplacone tylko ich część
@Mickeu sprawdziłam, że całe saldo operatora PayU zostało dzisiaj wypłacone.
Pozostała kwota jest na saldzie operatora Przelewy24, więc tutaj musimy poczekać na aktywację wypłat przez tego operatora.
ok rozumiem, dziekuje
Jako Polak przepraszam za nasze zachowanie i współczuję