Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego allegro wprowadza w błąd swoich sprzedających ? !
Wystawiłem aukcję na Allegro lokalnie - przy wystawianiu pięknie widział napis
"
@kto_inny Masz konto na allegro od ponad 19 lat i dopiero się dowiedziałeś, że wszelakie zniżki i promocje aktywuje się w "centrum zniżek"? Serio?🤔
Nawet w regulaminie (czytałeś go w ogóle?), do którego link przytoczyłeś, stoi jak wół:
"3. Użytkownicy, którzy spełnią warunki z pkt. 2 oraz potwierdzą udział w Promocji w zakładce Moje Allegro > Moja Sprzedaż > Usługi dla Sprzedających > Centrum Zniżek (http://allegro.pl/myaccount/bundles/Index.php), w przypadku zawarcia umowy sprzedaży za pośrednictwem Ogłoszenia z opcją „Kup Teraz” lub Ogłoszenia z opcją licytacja na allegrolokalnie.pl będą zwolnieni z opłaty za obsługę Transakcji przez Allegro.pl. Zwolnienie z opłaty dotyczy Ogłoszeń z opcją „Kup Teraz” lub Ogłoszeń z opcją licytacji, wystawionych po potwierdzeniu udziału w Promocji, gdzie do zawarcia umowy sprzedaży doszło w czasie trwania Promocji."
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Serio .. bo mieć konto a z niego korzystać to dwie różne sprawy.
Nie chciało się doczytać to tak jest. I prowizji ci nie naliczyło. To opłata transakcyjna. Bezzwrotna.