Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
siema generalnie mam konto przez ponad 4 lata pewnego dnia wystawilem produkt i zapomnialem o nim nagle po paru tygodniach przyszlo mi pismo ze nie wyslalem przedmiot kupujacemu oczywiscie jesli sie tylko o tym dowiedzialem wszytko uregulowalem i przeprosilem i mam bana wszystko zrobilem to co mi kazali a ban nadal jest probowalem zakladac nowe konta zmienilem numer konta bankowego i nr telefonu ale nadal ban chciałbym korzystac z moich danych osobowych na allegro. Teoretycznie moglbym zalozyc na kogos innego z rodziny konto ale czy to ma sens.co zrobic dalej?
Teoretycznie nie radzę zakładać na kogoś. Znajdą powiązanie i członek rodziny nie będzie zachwycony jak też dostanie blokadę. Nie takie rzeczy tu się działy....
@bejmapl te kwestie można wyjaśniać tylko z Działem bezpieczeństwa, dlatego muszę poprosić Ci o wyjaśnienie blokady w prowadzonej korespondencji e-mail.
ten dzial ladnie mowiac jest specyficzny zrobilem co trzeba a nadal ban pytam sie kazdego konsultanta to odsylaja tam a tamci nie chca odblokowac pomimo krokow ktore musialem zrobic i klasycznie oszukali,a na internecie pisze ze jezeli zostanie wszytsko uregulowane to bedzie unban