Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego jeszcze nie odblokowałem konta i nie odpowiedziałem na mój e-mail od 3 dni
Dlaczego, nie wiemy, pytaj czasem trwa: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Lylik91 Czekaj na odpowiedź. Czasem przychodzą po dłuższym czasie. Gdzie pisałeś? Powinieneś pisać tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@Lylik91 ponowna weryfikacja konta przebiegła negatywnie. Otrzymałaś informację o tym oraz że dalszą korespondencję pozwolimy sobie pozostawić bez odpowiedzi, ponieważ wszystko wyjaśniliśmy we wcześniejszych wiadomościach.
Nie rozumiem. kupujący otrzymał towar na czas. Jaki jest problem?
To wklej co napisali, sami jesteśmy ciekawi.
Nie rozumiem. kupujący otrzymał towar na czas. Jaki jest problem?
To brak szacunku
@Lylik91 proszę nie odbieraj tego jako brak szacunku. Tutaj na forum nie możemy udzielić Ci szczegółowych informacji, natomiast w korespondecji e-mailowej wszystko wyjaśniliśmy. Niestety ponowna weryfikacja Twojego konta przebiegła negatywnie, dlatego podtrzymaliśmy decyzję o braku zgody na sprzedaż w serwisie.
To brak szacunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc zamówienie zostało odebrane przez kupującego! Czekałeś na to, aby odblokować konto !!!!
@Lylik91 Jeżeli chcesz naszej oceny, nie znamy szczegółów odmowy, musisz nam wyjaśnić, pamiętaj że i tak nie przekonamy Allegro.😀
Jeśli chcesz naszej oceny, musisz nam wyjaśnić, ponieważ nie znamy szczegółów odmowy. Pamiętaj jednak, że i tak nie przekonamy Allegro.