anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moje konto jest zablokowane?

Lylik91
#7 Wielbiciel#

Dlaczego jeszcze nie odblokowałem konta i nie odpowiedziałem na mój e-mail od 3 dni

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

LEW433
#21 Demiurg#

Dlaczego, nie wiemy, pytaj czasem trwa: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@LEW433 

pytaj czasem trwa

Możesz napisać, co to znaczy? 🙂

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Lylik91 Czekaj na odpowiedź. Czasem przychodzą po dłuższym czasie. Gdzie pisałeś? Powinieneś pisać tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Lylik91 ponowna weryfikacja konta przebiegła negatywnie. Otrzymałaś informację o tym oraz że dalszą korespondencję pozwolimy sobie pozostawić bez odpowiedzi, ponieważ wszystko wyjaśniliśmy we wcześniejszych wiadomościach.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Lylik91
#7 Wielbiciel#

Nie rozumiem. kupujący otrzymał towar na czas. Jaki jest problem?

oznacz moderatorów

TATLOK
#15 Entuzjasta#

To wklej co napisali, sami jesteśmy ciekawi.

oznacz moderatorów

Lylik91
#7 Wielbiciel#

Nie rozumiem. kupujący otrzymał towar na czas. Jaki jest problem?

oznacz moderatorów

Lylik91
#7 Wielbiciel#

To brak szacunku

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Lylik91 proszę nie odbieraj tego jako brak szacunku. Tutaj na forum nie możemy udzielić Ci szczegółowych informacji, natomiast w korespondecji e-mailowej wszystko wyjaśniliśmy. Niestety ponowna weryfikacja Twojego konta przebiegła negatywnie, dlatego podtrzymaliśmy decyzję o braku zgody na sprzedaż w serwisie.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Lylik91
#7 Wielbiciel#

To brak szacunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więc zamówienie zostało odebrane przez kupującego! Czekałeś na to, aby odblokować konto !!!!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Lylik91 Jeżeli chcesz naszej oceny, nie znamy szczegółów odmowy, musisz nam wyjaśnić, pamiętaj że i tak nie przekonamy Allegro.😀

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Jeśli chcesz naszej oceny, musisz nam wyjaśnić, ponieważ nie znamy szczegółów odmowy. Pamiętaj jednak, że i tak nie przekonamy Allegro.

oznacz moderatorów