Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chodzi o **piiip** Fire TV Stick 4K Max, kategoria odpowiednia. Pierwszy raz zakończono je po prawie 2 dniach, kolejne dwa razy po kilku godzinach, a teraz dwukrotnie po 2min ogłoszenie znika z automatu. O co może chodzić?
Przez to jak przedstawiono tu mój wpis śmiem twierdzić, że problem stanowi A m a z o n Fire TV Stick tylko czemu inne ogłoszenia tak tytułowane wciąż wiszą na allegro?
No i pięknie, właśnie zablokowano mi sprzedaż Smart przez to ogłoszenie.. Jak mam sie pozbyć tej blokady?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Prosze o pomoc
@angelaaaa19 Dlatego, że akurat Twoje ogłoszenie "wpadło w oko" botowi przeszukującemu oferty > skasuj to AM....... i wtedy zobacz czy się da wystawić > nawet boty nie wyłapią wszystkich błędów > a w połączeniu weryfikacji z "katalogiem" zrobił się "totalny b......."
Dziękuje, spróbuje w ten sposób tylko najpierw chciałabym przywrócenia Smarta, bo ta blokada jest tak nieuzasadniona, że ciężko wyrazić słowami:( Ogólnie ciężko cokolwiek sprzedać, a na ogłoszenia bez Smarta to już w ogóle nikt nie zwraca uwagi
@angelaaaa19 ze smarkiem będzie problem , po każdym usunięciu oferty dostajesz upomnienie , które wpływa na jakość , a ta z kolejnym upomnieniem spadła poniżej neutralnego czyli ostatecznie nie spełniasz wymogu , by Twoje oferty były oznaczone ikoną smart .
Rozumiem, ale skoro jestem winna to chciałabym mieć wskazane palcem gdzie popełniłam naruszenie jak i gdzie moge sie odwołać, a tu ani jednego ani drugiego. Blokada i już 'bo tak'
@angelaaaa19 Twoje oferty są automatycznie zamykane, ponieważ sprzedaż wszelkiego rodzaju kodów, haseł, tokenów, kluczy lub kont, które umożliwiają dostęp oraz skorzystanie z usług pozwalających na korzystanie z usług typu VOD jest niedozwolona na Allegro.
Tak tylko to nie była oferta żadnej z wyżej wymienionych opcji sprzedaży/udostępnienia platformy streamingowej, a fizyczny odtwarzacz multimedialny jakich w sprzedaży na allegro mnóstwo 😞 Wpina sie to do telewizora bez Smart TV i posiada coś na wzór tego. Nie wystawiałam nic zabronionego 😞
@angelaaaa19 w takim razie musisz zmienić tytuł i treść oferty tak by automat nie zakwalifikował jej jako ofertę niezgodną z regulaminem.
Rozumiem. Zasadniczo ja już odpuszcze sobie to ogłoszenie byleby tylko ta nieszczęsna blokada została zdjęta 😞
@angelaaaa19 w sprawie usunięcia tej blokady napisz do nas przez ten formularz kontaktowy.
Spróbuj napisać do nich. Kiedyś za nie prawidłowo zdjęte przez boty któryś konsultant pisał, że cofnęli upomnienie wiec jest to możliwe. Tyle, że ja wtedy przestałam po 2gim razie wystawiać i w sumie nawet punktów ujemnych nie miałam, a co tu mówić o blokadzie smarta... Na pewno na samą pierwszą odpowiedź nie masz co liczyć szybciej niż 2 dni i to przy dużej dawce szczęścia. Ale spróbować nie zaszkodzi. Tylko miło i grzecznie, jak wyskoczysz z krzykiem to od razu spławią xD