Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Na Allegro wystawionych mam 43 aukcje w kategorii Książki i komiksy a na Allegro Lokalnie 201ofert w tej kategorii, czyli razem 244.
Tymczasem widocznych jest łącznie 160 ofert z Allegro i Allegro lokalnie. Dlaczego nie wszystkie wystawione aukcje są widoczne i dostępne dla kupujących?
Przeglądając wpisy innych sprzedających widzę że problem istnieje od ubiegłego roku, oznaczony jest jako rozwiązany a niestety tak nie jest. Proszę o sprawdzenie
I właśnie w widoku dla konsumenta jest różnica - wystawionych jest 442 oferty. Po zliczeniu aukcji widocznych w podkategoriach otrzymujemy 358 ofert. Brakuje 84 aukcji. Problem dotyczy podkategorii Książki i komiksy. Na Allegro wystawionych mam 43 oferty na Lokalnie 201 czyli razem 244, a widocznych jest 160 czyli dokładnie brakuje 84 aukcji.
A czy jak wpisujesz w ogólnym wyszukiwaniu Allegro (nie w liście ofert na twoim koncie) nazwę oferty, której nie widać, to czy ją znajduje?
Bardzo możliwe, że wiąże się to z moim problemem opisanym tu:
Problem wynika ze zmian w drzewie kategorii. Oferty z Allegro lokalnie, które mają przydzielone podkategorie najniższego rzędu, które zostały z Allegro lokalnie usunięte - mogą nie być widoczne na głównym Allegro. Ale to tylko moja przypuszczenia, nie chcę nikogo wprowadzić w błąd - 3ba czekać na oficjalne stanowisko moderacji.
Czy ktoś spotkał się z tym że ilość ofert wystawionych na Allegro + Allegro Lokalnie i widoczna dla kupującego na Allegro głównym przy nazwie sprzedającego nie zgadza się z ilością wymienioną w Podkategoriach. Od ponad miesiąca próbuję dowiedzieć się dlaczego tak jest pisząc do Allegro i na forum także ale odpowiedzi jakie otrzymuję od doradców i moderatorów to że przekazują sprawę do odpowiedniego działu. I cisza, błąd dalej jest a kupujący na Allegro głównym nie widzą wystawionych aukcji i dotyczy to tych z Allegro Lokalnie.
było na tym forum
przełącz sobie widok ofert
@EWKAR22 przepraszam, że długo czekasz na odpowiedź.
Dział techniczny wyjaśnia przyczynę tych różnic, ale nie otrzymałyśmy jeszcze odpowiedzi. Przypomniałyśmy się w tej sprawie i zapewniam, że gdy tylko otrzymamy informację, damy znać! Na razie muszę poprosić Cię o cierpliwość.
@EWKAR22 przepraszam, że długo to trwało. Problem został rozwiązany.
Dodam, że licznik przy nazwie sprzedającego nie będzie się zgadzać z licznikami jeżeli sprzedawca stosuje warianty. Licznik przy nazwie zwija warianty, a liczniki kategorii nie uwzględniają zwijania wariantów.