Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich może ktoś pomoże. Nie wiem dlaczego ale mam aktywny smart ale na moich ogloszeniach nie ma oznaczenia smart. Może ktoś pomoże bo niewiem co jeszcze mam zaznaczyć tak żeby to działało. A wydaje mi się że już wszystko zrobiłem.
@man911 widzę, że wykorzystałeś już 5 transakcji ze Smart! Na Allegro Lokalnie - dlatego nie jest on widoczny w Twoich ofertach. W następnym kwartale odnowimy dla Ciebie limit. Więcej na ten temat dowiesz się z tego artykułu.
No tak ale chce mieć bez limitu. Wiec jak to bym miał zrobić ? Bo nie mam zielonego pojęcia. Proszę o pomoc w tej kwestii.
@man911 na ten moment nie będzie tekiej możliwości. Musisz zaczekać na odnowienie limitu i dopiero wtedy pojawi się opcja oznaczenia Smart!
W takim razie można bez limitu czy nie można
"Gdy aktywujesz Smart! bez limitu, Twoje oferty zachowają oznaczenie Smart!, po tym jak wykorzystasz limit 6 wysyłek w kwartale. dopłacisz 4,99 zł – jeśli sprzedany przedmiot kosztował 45 zł lub więcej, a kupujący korzysta z darmowej dostawy Smart! opłatę naliczymy na Twój rachunek po dostarczeniu paczki."
Czy mogę mieć to uruchomione czy nie ?
Cześć, @man911. Usługa nie jest dostępna, jeśli korzystasz ze Smart! na Start - tak jest właśnie w Twoim przypadku. Dlatego nie możesz aktywować Smart! bez limitu.
czesc @MiMary Dobrze mam Smart na start. Jesli zrezygnuje z tego oczywiscie jesli jest taka opcja. To bede mogł aktywować na nowo bez limitu ?
@MiMary Wysłałem wiadomość " formularz " proszę o szybkie odczytanie i pomoc w tej sprawie dziękuje.