anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego na moich ogłoszeniach nie wyświetla sie smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
man911
#7 Wielbiciel#

Witam wszystkich może ktoś pomoże. Nie wiem dlaczego ale mam aktywny smart ale na moich ogloszeniach nie ma oznaczenia smart.  Może ktoś pomoże bo niewiem co jeszcze mam zaznaczyć tak żeby to działało. A wydaje mi się że już wszystko zrobiłem.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@man911 widzę, że wykorzystałeś już 5 transakcji ze Smart! Na Allegro Lokalnie - dlatego nie jest on widoczny w Twoich ofertach. W następnym kwartale odnowimy dla Ciebie limit. Więcej na ten temat dowiesz się z tego artykułu.

oznacz moderatorów
man911
#7 Wielbiciel#

No tak ale chce mieć bez limitu. Wiec jak to bym miał zrobić ? Bo nie mam zielonego pojęcia. Proszę o pomoc w tej kwestii. 

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@man911 na ten moment nie będzie tekiej możliwości. Musisz zaczekać na odnowienie limitu i dopiero wtedy pojawi się opcja oznaczenia Smart!

oznacz moderatorów
man911
#7 Wielbiciel#

W takim razie można bez limitu czy nie można 

"Gdy aktywujesz Smart! bez limitu, Twoje oferty zachowają oznaczenie Smart!, po tym jak wykorzystasz limit 6 wysyłek w kwartale. dopłacisz 4,99 zł – jeśli sprzedany przedmiot kosztował 45 zł lub więcej, a kupujący korzysta z darmowej dostawy Smart! opłatę naliczymy na Twój rachunek po dostarczeniu paczki."

Czy mogę mieć  to uruchomione czy nie ? 

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @man911. Usługa nie jest dostępna, jeśli korzystasz ze Smart! na Start - tak jest właśnie w Twoim przypadku. Dlatego nie możesz aktywować Smart! bez limitu. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
man911
#7 Wielbiciel#

czesc @MiMary  Dobrze mam Smart na start. Jesli zrezygnuje z tego oczywiscie jesli jest taka opcja. To bede mogł aktywować na nowo  bez limitu ? 

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@man911, możesz zrezygnować z programu Smart! na Start w dowolnym momencie - napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Po rezygnacji, usługa może być uruchomiona jedynie w płatnej wersji miesięcznej lub rocznej - wtedy będziesz mógł skorzystać z usługi Smart! bez limitu. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
man911
#7 Wielbiciel#

@MiMary Wysłałem wiadomość " formularz " proszę o szybkie odczytanie i pomoc w tej sprawie dziękuje. 

oznacz moderatorów