Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam
wystawiłam kilka etui i nie mam żadnej sprzedaży, nie umiem tego problemu rozwiązać sama a szkoda by nie sprzedały się wystawione produkty, jak wchodzę w ogłoszenie to jest edytuj i nie mogę przejść dalej, kiedyś czas temu pisałam na czacie allegro z doradcą odpisano mi że wszystko jest w porządku z kontem ale nie mam żadnej sprzedaży, czy jest ktoś w stanie poprowadzić mnie krok po kroku??
Nowy widok ofert;) Wspaniałe zmiany na Allegro, duże firmy z tysiącami ofert nie mają sprzedaży. Ale doradca poradzi promowanie;)
Nic nowego, ja swoich ofert też nie widzę a jest ich około 20 na dwóch kontach, z czego ok 13 promowanych, za co zapłaciłem. Nie wiem, ktoś konkretnie coś spieprzył, napisałem do Allegro, ale póki co mają mnie w tylnym otworze, albo mają tyle zgłoszeń, że zapomnieli gdzie mają ten otwór, więc nawet palca nie wsadzą.
Szkoda, że tak nas traktują.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:122606633 wszystko jest zgodne z tym co odpisał Ci doradca w zgłoszeniu 43696194. Sprzedaż zależy od zainteresowania klientów. Pamiętaj, że możesz skorzystać z opcji wyróżnienia ogłoszenia, aby zwiększyć widoczność na liście ofert.
oczywiscie ,że można - wyróżnić , dodać do ads.Sprzedawca zarobi dumne 5% a Allegro 25% Potem cena produktu na Allegro 50zł a w sklepie obok na półce 30zł i kwik czemu mówi się o Allegro iż jest mega drogie. Tylko pamietajcie - TO DO CZASU aż sie znudzi sprzedawcom a wcześniej - Klientom