anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego nie widać moich ogłoszeń

Client:122606633
#2 Obserwator#

witam 

wystawiłam kilka etui i nie mam żadnej sprzedaży, nie umiem tego problemu rozwiązać sama a szkoda by nie sprzedały się wystawione produkty, jak wchodzę w ogłoszenie to jest edytuj i nie mogę przejść dalej, kiedyś czas temu pisałam na czacie allegro z doradcą odpisano mi że wszystko jest w porządku z kontem ale nie mam żadnej sprzedaży, czy jest ktoś w stanie poprowadzić mnie krok po kroku??

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Football-stock
#12 Orędownik#

Nowy widok ofert;) Wspaniałe zmiany na Allegro, duże firmy z tysiącami ofert nie mają sprzedaży. Ale doradca poradzi promowanie;)

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Nic nowego, ja swoich ofert też nie widzę a jest ich około 20 na dwóch kontach, z czego ok 13 promowanych, za co zapłaciłem. Nie wiem, ktoś konkretnie coś spieprzył, napisałem do Allegro, ale póki co mają mnie w tylnym otworze, albo mają tyle zgłoszeń, że zapomnieli gdzie mają ten otwór, więc nawet palca nie wsadzą.

Szkoda, że tak nas traktują.

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:122606633 wszystko jest zgodne z tym co odpisał Ci doradca w zgłoszeniu 43696194. Sprzedaż zależy od zainteresowania klientów. Pamiętaj, że możesz skorzystać z opcji wyróżnienia ogłoszenia, aby zwiększyć widoczność na liście ofert. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

-Butik-Julisia-
#10 Popularyzator#

oczywiscie ,że można - wyróżnić , dodać do ads.Sprzedawca zarobi dumne 5% a Allegro 25% Potem cena produktu na Allegro 50zł a w sklepie obok na półce 30zł i kwik czemu mówi się o Allegro iż jest mega drogie. Tylko pamietajcie - TO DO CZASU aż sie znudzi sprzedawcom a wcześniej - Klientom 

oznacz moderatorów