Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zablokowali mi konto mimo że kupujaca otrzymała zwrot gotówki oraz zakonczyła pozytywnie dyskusję???
Sprawdź w powiadomieniach ,powinna tam być informacja od allegro o tym za co zablokowali i co zrobić by je odblokowali.
@Anulka199536 Na forum nikt tego nie wie, pytaj Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
To ja jestem kupującą chusteczki za ponad 100zl z wysyłką i nie dostałam zwrotu , musi Pani zwrócić .
@Client:28561646 Czyli @Anulka199536 nie zwróciła Ci kasy, sprawdź dobrze może jednak, zawsze przychodzi mail od Allegro.
@Client:28561646 przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja na Allegro, sprzedająca @Anulka199536 poprosiła o dane do przelewu aby dokonać zwrotu w dyskusji, odpisz proszę na jej ostatnią wiadomość, mam nadzieję, że szybko uda się wyjaśnić sytuację.
@Client:28561646 Jeżeli nie zwraca Ci środków, po 14 dniach po zakupie możesz złożyć wniosek do POK: https://allegro.pl/program-ochrony-kupujacych/index
@la_nika To jest piękne, to jest sama kwintesencja Allegro.
Sprzedająca nie ma jak zwrócić pieniędzy kupującej, prosi o numer konta do przelewu, więc Allegro zamiast jej pomóc blokuje jej konto.
Wiadomo, nieważne co nas myślą, zawsze robimy tak żeby sprawiedliwość była po naszej allegrowej stronie. Gratulacje 😒
@br. Ale zauważ w nagrodę oddadzą z POK, kupującej oczywiście.😁
@br. nie mogę udzielić więcej informacji na temat powodów blokady konta @Anulka199536 ale kupująca, która napisała w tym wątku nie jest jedyną osobą, która miała problem z zamówieniem, a sprzedająca poprosiła ją o dane do przelewu w dyskusji kilkanaście minut przed moją wiadomością.
@milka1234567890 Obrażały, Allegro obrażały... ale mam nadzieję że mimo usunięcia postów wyciągną jakieś wnioski ..
Na przykład czy już coś zrobiono żeby można było doładować puste konto Allegro finanse?
@la_nika Jeśli jest tak jak piszesz to zwracam honor 💐
Ale zainteresowana powinna być poinformowana o powodach zablokowania konta, to nie pierwszy raz że ludzie pytają bo nie wiedzą za co, dlaczego ..???
@br. dzięki! Możliwość nie tyle doładowania ile rezerwacji kwoty na zwroty w Allegro Finanse to jedna z wprowadzanych przez nas zmian w zwrotach na Allegro. W kwietniu pisała o tym nasza Ekspertka, wprowadzenie tej zmiany przewidujemy jeszcze w tym roku, tutaj znajdziesz zestaw informacji na temat zmian w polityce zwrotów na Allegro 🙂
Zawsze informujemy o powodach zablokowania konta i co należy zrobić, aby je odblokować, również widzę, że ludzie często tutaj o to pytają, ale najczęściej mogę odpowiedzieć tylko: "sprawdź proszę e-maila, ponieważ tam wszystko jest wyjaśnione".
Często były tu wpisy o mailach blokady konta że informacja o blokadzie jest taka" zablokowaliśmy z powodu naruszenia regulaminu", nie wiem czy to jest wyjaśnienie.
Witam mój nick sylwia22_06
Zamówiłam u pani chusteczki dada 30 sierpnia do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przesyłki proszę o informacje co się dzieje ,pieniądze zostały przelane a towaru brak.
@sylwia22_06 możesz założyć dyskusję i w niej zapytać sprzedającą dlaczego jeszcze nie otrzymałaś zamówienia. Po 24h możesz poprosić o pomoc pracownika Allegro, a w ostateczności skorzystać z rekompensaty w ramach Programu Ochrony Kupujących.