Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oferty są dobrze wystawione a moderator je usuwa dlaczego nie czytacie opisów dokładnie
@ogl84 Cześć, podaj numery tych ofert.
nr: 15433402562
nr: 15433384670
nr: 15433354029
to już po raz drugi !!
no tak jest właśnie z allegro pobrać kasę to ok ale odpowiedzieć na proste pytanie to już się nie da ok dziękuje za rozwiązanie problemu Pani ko_alka Moderatorka
@ogl84 W ofertach usuń zapis:
"WYPRZEDAŻ U MNIE NAJTANIEJ ZAMIAST PŁACIĆ 1000 ZŁ (w salonie) U NAS 499 ZŁ ! ! ! NOWA (POŁOWA CENY !!!) ! ! ! (za tą cenę są tylko używki lub po regeneracji,nieznanej jakości) 100% GOTOWA DO ZAŁOŻENIA ! ! !"
Opis oferty ma dotyczyć przedmiotu.
Nie rozumiem co jest źle ze w salonie ta sama cześć kosztuje znacznie więcej to świadczy o ty ze jest używana ?? Niewiem o co chodzi jak ja mam dostęp do nowej części z salonu po niższej cenie niż zakup w detalu co jest w tym złego proszę mi to wytłumaczyć bo ktoś chyba się mija z rzeczywistością ?
@ogl84 Opis oferty ma dotyczyć wyłącznie oferowanego towaru. Przytoczony przeze mnie wyżej zapis lub podobne są niedozwolone i nie powinny być używane w opisach ofert.
@ogl84 W tym wypadku niestety Allegro ma rację > umieść ten tekst w zakładce " o sprzedającym" wtedy Ci nie usuną ofert > a ile osób przeczyta to już inna sprawa (może 10-20% ew. kupujących???)