Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzisiaj w nocy ktoś zakupił ode mnie towar, wybrał odbiór osobisty i płatność przy odbiorze, jednak po sprawdzeniu kupującego i w związku z brakiem jakiegokolwiek działania z jego strony, odnoszę wrażenie, że jest to fikcyjny zakup. Chodzi o tą aukcję: https://allegrolokalnie.pl/oferta/konsola-xbox-series-x-dwa-pady-zestaw-gier-ladowar ,
kupujący:
Client:104454921 [edycja]
[edycja]
To bardzo podejrzane ,uważaj bo może próbować od ciebie wymusić adres meilowy i podrzucać ci linki na które nie wchodź bo może być to próba wyłudzenia pieniędzy z twojego konta.
Udostępnianie publicznie danych kupującego jest bardzo złym pomysłem. Polecam jak najszybciej je usunąć. Nie masz pewności, że te dane są fałszywe a zakup fikcyjny.
@ares_ masz racje to mógł kupić jakiś pracownik PayU 🤣
Właśnie miałem to samo napisać, adres raczej nie należy do Terrego 🙂 jeśli chodzi o numer to włącza się poczta głosowa. W zasadzie nie mam wątpliwości co do tego, że jest to jakieś oszustwo. Post i dane tego osobnika ku przestrodze.
@poll a dzwoniłeś pod podany numer.
Mam dokładnie taką samą sytuację, Numer podany nikt nie odbiera 😕
Client:104454921 (Terry Kassner)
@karotysta Tak jak napisała Natalia, to konto jest już zablokowane w naszym systemie, ale w sprawie zwrotu prosimy o kontakt bezpośrednio przez formularz zgłoszeniowy.