Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć pisze do was z prośbą o pomoc z racji tego że sprzedaję pierwszy raz nie wiedziałem jak to do końca zrobić więc usunąłem ogłoszenie i poprosiłem narzeczona wystawiła mi je ja swoje usunąłem i dostałem informację że ktoś mnie chyba zgłosił bo zapłacił za moje zamówienie a go nie dostał tylko że ja je usunąłem wcześniej a informację że zapłacił dostałem później nigdzie nie widzę tych środków czy ktoś mi może pomóc żeby nie zablokowali mi konta allegro?
Jak zapłacił to środki muszą być tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-05-17&dateTo=2023-... chyba że masz ustawione automatyczne wypłaty to masz je na koncie.
Mam wszystko na 0
@DoNottellMe na koncie, z którego piszesz nie doszło do żadnej sprzedaży. Jedna oferta została przez nas usunięta, druga jest zakończona. Więc na Twoim koncie do tej sprzedaży nie doszło, ale może u narzeczonej? Sprawdźcie (po zalogowaniu się na jej konto) czy środki są tutaj.
Jeśli, tak to możecie zwrócić wpłatę kupującemu aby to zrobić:
Gotowe! Twój zwrot został zgłoszony – potwierdzimy to komunikatem z podsumowaniem. Wyślemy też mejla zarówno do Ciebie, jak i do kupującego. Status zwrotu będzie widoczny przy danej transakcji w panelu Moje Allegro Lokalnie.
Pieniądze oddamy w ciągu 2–3 dni roboczych. Równocześnie dostaniesz zwrot opłaty za sprzedaż dla tego zamówienia
W razie problemów, daj znać! 🙂
Narzeczona "przytuliła" kasę?😁