Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@henry405 Czy wykonałeś przelew weryfikacyjny z rachunku, którego dane są zgodne z danymi konta Allegro?
Wysłałem do Payu 1,01 zł i potem mi zwrocili
A dane konta Allegro I konta bankowego są zgodne? a środki masz na koncie?
Na allegro jestem od 10 lat wszytko było ok tylko adres zmieniałem może to o konto chodzi bo mam coś podobnego do revolut ale już zakupy z niego robiłem i wszystko ok
Wyjaśni się, możliwe że ten adres.🤔
@henry405 Konsultuję Twoje zgłoszenie. Wrócę z odpowiedzią. 🙂
@henry405 Prześlij proszę potwierdzenie przelewu w formie PDF na adres spolecznosc@allegro.pl. Prosiłabym również, abyś nie rozpoczynał weryfikacji ponownie, bo każda kolejna anuluje poprzednią, przez to czas weryfikacji się wydłuża.
@henry405 Przykro mi, ale zrzut ekranu się nie nadaje. Prosiłam o plik w formacie PDF przesłany na powyższy adres mailowy.
@henry405 Przykro mi, ale właśnie otrzymałam informację, że operator nie akceptuje przelewów od ZEN, ponieważ zawsze jest podstawiany w roli pośrednika. Konieczne będzie wykonanie przelewu z innego konta. 🙁
Czyli jak zrobię przelew z innego konta ( od znajomego) to będzie ok bo nie mam swojego polskiego konta
@henry405 Niestety nie. Dane konta bankowego oraz konta Allegro muszą być identyczne.
Czyli nie będę mógł odzyskać pieniędzy za sprzedaz jedyna opcja to widocznie będę musiał założyć polskie konto
A jeszcze pytanie jedno czy inne konto nie polskie (np: Revolut ) wchodzi w gre czy też nie
@henry405 Tak się nie da, dane konta allegro i konta bankowego muszą być takie same.