anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę wypłacić środki z Allegro Finance?

MAMY ROZWIĄZANIE!
allonboard
#8 Zapaleniec

W dostępnych środkach mam PAYU, Przelewy24 i tam jest przycisk "wypłać PLN" - tu wszystko gra.

Poniżej jest Allegro Finance (klient płacił za pobraniem) i tam też są środki, jednakże nie ma przycisku "wypłać PLN"

W jaki sposób mogę wypłacić środki z Allegro Finance?

allonboard_0-1733426809475.png

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @allonboard. Wpłatę za zamówienie z płatnością przy odbiorze dostaniesz na saldo w zakładce Środki i historia operacji. Zobaczysz tam wtedy sekcję Ustawienia wypłat PLN za przesyłki pobraniowe Allegro Standard. Aby zarządzać wpłatą, aktywuj wypłaty w sekcji Wypłaty za przesyłki pobraniowe Allegro Standard, w zakładce Ustawienia wypłat. Daj znać, jeśli już to zrobiłeś i mimo tego nie możesz zrealizować wypłaty. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
allonboard
#8 Zapaleniec

Niestety, nic się nie zmieniło:/

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@allonboard Prześlij proszę zrzut ekranu całej strony (z widocznym paskiem adresowym, datą oraz godziną) na adres: spolecznosc@allegro.pl. W treści wiadomości podaj link do tego wątku. 

Sandra
oznacz moderatorów
allonboard
#8 Zapaleniec

Wysłane ale dostałem automatyczną odpowiedź poniżej

allonboard_0-1733511289472.png

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@allonboard możesz ją zignorować. Twoja wiadomość do nas dotarła, także już działam w Twojej sprawie. 

Ola
oznacz moderatorów
allonboard
#8 Zapaleniec

Dziękuję:)

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@allonboard mam jeszcze jedno pytanie: co dokładnie się stało, gdy kliknąłeś w przycisk, o którym pisała Maria - "zmień ustawienia wypłat"? 

Ola
oznacz moderatorów
allonboard
#8 Zapaleniec

Musiałem potwierdzić przelewem na 1 zł konto bankowe, tak samo jak wcześniej dla payu i p24

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@allonboard i przycisk wciąż się nie pojawił? Podeślij mi proszę jeszcze na ten sam adres mailowy potwierdzenia tych przelewów. 

Ola
oznacz moderatorów
allonboard
#8 Zapaleniec

Poszło:)

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@allonboard dziękuję. Poprosiłam zespół o sprawdzenie, więc wrócę do Ciebie jak dostanę odpowiedź w Twojej sprawie. 

Ola
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@allonboard przepraszam, że musiałeś czekać, ale w zakładce Ustawienia wypłat  spróbuj proszę kliknąć "Zmień" dla "Ustawienia wypłat za przesyłki pobraniowe Allegro Standard". Po tej zmianie operator będzie realizował wypłaty raz dziennie.

Ola
oznacz moderatorów
allonboard
#8 Zapaleniec

Super:) dziękuję bardzo za pomoc:)

oznacz moderatorów